Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Οι ομάδες ψάχνουν προπονητές αλλά ο ΑΟ Χαλκίς παράγοντες.

Λίγες προβλέπονται να είναι οι αλλαγές στους πάγκους των ομάδων της Α' κατηγορίας για την νέα αγωνιστική χρονιά. Οι συζητήσεις παραγόντων και προπονητών συνεχίζονται και αναμένονται οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.
 Ο Λήλας εδώ έχει την πρωτιά αφού πολύ γρήγορα ανανέωσε την συνεργασία του με τον Κώστα Καλλιμάνη. Θα συνεχίσουν ο Νίκος Κιαπέκος στην Καστέλλα, ο Λάμπρος Σπίντζος στην Ενωση Απολλωνίου Ιστιαίας, ο Βαγγ. Τόγιας στο Αυλωνάρι, Ο Ιωαννίδης με τον Τσιμιχόδημο στον Ολυμπιακό Χαλκίδος. Ο Μπιρσίμης τέλειωσε επιτυχημένος στον Παντριαδικό και τι το καλύτερο να συνεχίσει η συνεργασία του με την ομάδα. Σε συζητήσεις ο Ταυταρίδης με τα Λουκίσια και ο Γιακόβλεβιτς με την Δροσιά. Με τέτοια πορεία στην παρέα της Σκύρου οι Καραμάνης-Δαλακλίδης αναμένετε και φέτος να οδηγήσουν την ομάδα.
Αλλαγές προβλέπονται στους πάγκους Αρτάκης και Ερέτριας χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αν και προπονητής είναι κοινός στόχος για τις δυο  ομάδες Στους νεοφερμένους ο Διαμαντής Κουτσουφλάκης θα είναι στην Δόξα Προκοπίου,ο Καπελιάνης στην Αυλίδα και ο Βογιατζής που ανέβασε την Μακρυκάπα να βρίσκεται μαζί της και στην μεγάλη κατηγορία.
Στον ΑΟ Χαλκίς η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική από τους υπόλοιπους. Εδώ ψάχνουν να βρουν κάποιους παράγοντες για να στελεχωθεί ότι έχει απομείνει στην Διοίκηση και εφόσον αυτό γίνει δυνατό, τότε θα ξεκινήσουν τα θέματα προπονητή και έμψυχου υλικού για το νέο πρωτάθλημα.
                                                                                                                           Γιάννης Δαλιάνης