Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ατυχη στάθηκε η Μικτή της Εύβοιας στο πρώτο της παιχνίδι για το regions cup.

Η Εύβοια έχασε 2-1 από τους Σλοβένους

Ατυχη στάθηκε η Μικτή της Εύβοιας στο πρώτο της παιχνίδι για το regions cup. Aντιμετώπισε τη γηπεδούχο ομάδα της Σλοβενίας και ηττήθηκε με 2-1.
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας πριν δεχθεί το πρώτο γκολ στο 15’ του Β’ ημιχρόνου είχε χάσει τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί αυτή στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 34’ και στο 45’ από ενέργειες που έκαναν ο Σταματάκος και ο Βεζιρτζόγλου αντίστοιχα,  η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Βεζιρτζόγλου σ’ ένα πολύ καλό σουτ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε λία εκατοστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 15’ του β’ ημιχρόνου από σέντρα του Σούκιτς, ο Μόνος απέκρουσε με το πόδι, αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά κι έφθασε στον Κοντάλα που πέτυχε το γκολ.
Ακολούθησε ένα καλό 15λεπτο από τους γηπεδούχους, όπου είχαν ένα δοκάρι  με τον Ραϊνάρ κι ένα ακόμη καλό σουτ του Σούκιτς λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 83’ η Εύβοια έφθασε κοντά στο γκολ με τον Βεζιρτζόγλου που επιχείρησε να σκοράρει με γυριστό σουτ και στην επίθεση των Σλοβένων πάλι ο Κοντάλα έκανε το 2-0 εκμεταλλευόμενος παράλληλη σέντρα του Σούκιτς.
Στο 89’ ο Σταματάκος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Παβέλ. Το έκτέλεσε ο ίδιος, απέκρουσε ο Σβετάνιτς, αλλά ο παίχτης έτρεξε και με πλασέ πέτυχε το 2-1.
Μουρσκα Σόμποτα : Σβετάνιτς, Ράιναρ, Κισλακ, Πιμπερσνικ, Γκραχ (60’ Μπιουσεκχάμπερ), Κους, Κοντάλα, Ντ. Σούκιτς, Κοσιβάν, Σ. Σούκιτς, Ζιζεκ (67’ Παβέλ). (Κλεμενσιτς, , Νοβακ, , Πάρτι, Γκέρεκ).
Εύβοια: Μόνος, Κόκκος, Κοκκάλας, Μπισμπικόπουλος, Θωμόπουλος, Καλοχωρίδης (70’ Ξιφαράς), Δαρζέντας (70’ Ζέρβας), Αγραφιώτης (60’ Τσιβίκας), Σταματάκος, Καραχάλιος, Βεζιρτζόγλου.
Διαιτητές: Ιορντάνοφ, Αγγέλοφ (Βουλγαρία), Μπρεγκάσι, Τζεμινι (Αλβανία),

>