Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Λάμψη Παλαιμάχων Απόλλωνα Ερέτριας & Παναθηναϊκού.VIDEO & πλούσιο φωτορεπορτάζ

Μια σπουδαία ποδοσφαιρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημ. Γήπεδο της Ερέτριας αλλά ακόμα σπουδαιότερος ήταν ο σκοπός της. Φιλανθρωπικός με όλη την σημασία της λέξης. Οργανώθηκε προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού και φιλοζωικού έργου του Σωματείου Ερέτριας "Ο ΑΡΓΟΣ" . Συνδιοργανωτής αλλά και ψυχή της εκδήλωσης ο επιτυχημένος σε τέτοιες πρωτοβουλίες Τάκης Στεργιώτης ( και προπονητής των Παλαιμάχων του Απόλλωνα). Συμμετείχαν ο Παναθηναϊκός που ήρθε με όλους τους μεγάλους του άσσους του παρελθόντος και ο Απόλλων Ερέτριας με όλες τις δόξες που μεσουράνησαν στα Ευβοϊκά και Ελληνικά γήπεδα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βρέθηκε στο γήπεδο. Οι Παλαίμαχοι φρόντισαν να τους αποζημιώσουν με ένα συναρπαστικό αγώνα. Παρόντες στην σπουδαία αυτή εκδήλωση και η νέα Δήμαρχος κυρία Αλιμπαντέ που απένειμε και το πρώτο της κύπελλο πριν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα της. Παρόν και η τωρινή Δημοτική Αρχή ενώ δεν έλειψε και η ΕΠΣ Ευβοίας εκπροσωπούμενη από τον κ Παπαδάκη και Δαφνή.
Συγκινητική επίσης και η παρουσία δυο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών  όλων των εποχών. Τάκης Λουκανίδης και Κώστας Νεστορίδης που έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους νέους, μήνυμα συμφιλίωσης παρά την τότε αντιπαλότητα που είχαν στους αγωνιστικούς χώρους. Προηγήθηκε ο αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Ερέτριας και του Παναθηναϊκού. Ένα σπουδαίο παιχνίδι που νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με 3-2.
Το σκορ άνοιξε υπέρ των γηπεδούχων ο Κουρούπης στο 7' 1-0. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Παπαπαναγή στο 16΄σε 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Κώστας Φραντζέσκος στο 48' έδωσε το Προβάδισμα στον Παναθηναϊκό 1-2 . Στο 53' ο Λαγωνικάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ 1-3 και στο 64' ο Ψαριανός μείωσε στο τελικό 2-3. Στο τέλος έφυγαν όλοι από τον αγωνιστικό χώρο αγκαλιασμένοι.
Συνθέσεις:
Απόλλων Ερέτριας
Παντελής, Βασιλειάδης, Μητακίδης, Τσακαλής, Μπιμπίκας, Ρόγκας, Τσαραντάνης, Παρασκευάς, Κουρούπης, Ξυλάς, Ψαριανός, Μπέκος, Βαλκάνος, Νταλής, Κόλλιας, Σκαρλός, Κρόκος.
Παναθηναϊκός:
Άστρας, Φούκος, Αθανασόπουλος, Γονιός, Καλιτζάκης, Παπαβασιλείου, Μάρκος, Παπαπαναγής, Μαραγκός, Λαγονικάκης, Φραντζέσκος, Παντέλης, Γραμματικός, Μπατσινίλας, Γιακουμής.
Διαιτητές: Κωστάντιος, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Αργύρης
 Την αποστολή του ΠΑΟ συνόδευαν ο αντιπρόεδρος κ Τζουνάκος και τα μέλλη κ Γονιός Γ και Αθανασόπουλος κ.


Λίγο πριν τις απονομές ο Προέδρος του Φιλοζωικού Σωματείου " Ο ΑΡΓΟΣ " κ Χαράλαμπος Βιορές ευχαρίστησε τους παλαίμαχους για την παρουσία τους, όλο τον κόσμο που ενίσχυσε την προσπάθεια του Σωματείου, τους χορηγούς της εκδήλωσης και καταλήγοντας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Τάκη Στεργιώτη για την οργάνωση της εκδήλωσης.


                                 Δείτε τις απονομές της εκδήλωσης

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ


>