Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Η ΑΕ Ληλαντίου πρωταθλήτρια παίδων. 3-0 στον τελικό την ΟΠΑ ΑΟ Αιδηψού.

Τα σάρωσε φέτος όλα η Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς ΑΕ Ληλαντίου. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων ήρθε η σειρά της ομάδας Παίδων να προσθέσει ακόμα ένα τίτλο στην σχολή. Στο Δημ. Γήπεδο Ψαχνών διεξήχθη ο τελικός. Αντίπαλες οι σχολές Ολυμπιακού Πειραιώς της ΑΕ Ληλαντίου και η ΟΠΑ ΑΟ Αιδηψού.
Ο τελικός ξεκίνησε με την ΑΕ Ληλαντίου να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο 10' ο Μπουραντάς έκοψε την μπάλα στον Καρλτήρα που βρέθηκε τετ-ατε απέναντι στον Κυριάκο αλλά πλάσαρε άουτ.
Στο 29' η ΟΠΑ Αιδηψού απάντησε με μια διπλή ευκαιρία όταν ο Αλεξανδρής σούταρε δυνατά, έδιωξαν οι αμυντικοί και στην επαναφορά νέο πλασέ ου Χοσάϊ απέκρουσε ο Χιώτης.

Τρία λεπτά αργότερα στο 32' η ΑΕ Ληλαντίου άνοιξε το σκορ με πλασέ του Καρλατήρα που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Κυριάκου 1-0.
Στο 34' η ΑΕ Ληλαντίου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπουραντά που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαργιέτης γράφοντας το 2-0. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη με το ξεκίνημα στο 36' η ΑΕ Ληλαντίου τριπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Μπουραντάς πάσαρε στον Σπυράκη που με ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα 3-0.
Η ομάδα της Οπα ανέβασε την απόδοση της προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει έστω το γκολ της τιμής. Τελικό σκορ και πρωταθλήτρια παίδων η ΑΕ Ληλαντίου με 3-0.
Διαιτητής ο κ Σέγκος με βοηθούς την κυρία Τσάλα και τον κ Παραδεισόπουλο
Το πρωτάθλημα παίδων και βέβαια ο τελικός ήταν αφιερωμένα στην μνήμη του Χαρίλαου Σπυρόπουλου. Στην οικογένεια του έγινε και η πρώτη απονομή από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Πειραιώς Γιώργο Αμανατίδη. Ακολούθησε στην συνέχεια η απονομή στην δευτεραθλήτρια ομάδα της ΟΠΑ Αιδηψού από τον κ Αντώνη Παπαδάκη της ΕΠΣ Ευβοίας και οι απονομές ολοκληρώθηκαν με το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ΑΕ Ληλαντίου. Την απονομή έκανε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ Γιώργος Ψαθάς και βέβαια άρχισαν οι πανηγυρισμοί και ο γύρος του θριάμβου από τους πρωταθλητές.

    ΑΕ Ληλαντίου    Δ. Καλέτζης   
       ΟΠΑ ΑΟ Αιδηψού   Ν Αναγνώστου 
Χιώτης   ( Μαργιέτης) 
Κυριάκου ( Παπακοσμάς)
Μαργέτης
Στέκας (Μανώλης)
Μπουραντάς Θ
Καραγκούνης ( Στεργίου)
Μπουραντάς Απ. ( Παπαγεωργίου)  
Καραγιάννης
Φλώρος
Καβαρόκας
Πέππας
Μαυρούτσικος
Ποδάρας
Βασιλείου
Καρλατήρας ( Τζάνος)
Αλεξανδρής
Μότσο
Μηλόπουλος
Σπυράκης ( Κόλιας)
Γάσπαρης ( Κούτρας)
Νάνος ( Μαρίνος)
Χοσάϊ
Αύριο  πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τελικό


>