Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Γ. Παπακωσταντίνου - Β. Ταρνανάς (Βίντεο) - Γ. Πίσχινας μίλησαν στο ράδιο 1 (98.1)


Στην εκπομπή σκορ και ρεκόρ του ράδιο 1 (98.1) και στους Γ Νικολάου και Σ. Τσούρα  μίλησαν οι κ. Παπακωσταντίνου(αναπλ. πρόεδρος Ε.Π.Ο),από την Βραζιλία,  Β. Ταρνανάς (πρώην πρόεδρος Α.Ο.Χ), και Γ Πίσχινας (γραμματέας Ε.Π.Σ.Ε),  από την Σλοβενία που βρίσκεται με την μικτή Εύβοιας, για την διοργάνωση του Regions cup.
Ο κ. Παπακωσταντίνου μας μίλησε για την Εθνική Ελλάδας και το ''άσχημο'' αποτέλεσμα της πρεμιέρας με την Κολομβία αλλά πιστοποίησε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι καλό παρά την ήττα,  και ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στα επόμενα παιχνίδια.





 Ο κ. Πίσχινας μας μίλησε από την Σλοβενία για την μικτή της Εύβοιας,  το πανέμορφο αθλητικό κέντρο, τον ενθουσιασμό της ομάδας,  και στην συνέχεια μας απότινε στον κ. Γουρνά για να μας δώσει εικόνα από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι Ευβοείς , καθώς και την ενδεκάδα του 1ου μάτς με αντίπαλο την Σλοβενία. Το Eviagoal και το ράδιο ένα εύχεται στην ομάδα μας πάντα επιτυχίες.


Ο κ. Ταρνανάς μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην ηγεσία του Α.Ο Χαλκίς, την πικρία του, καθώς επίσης και τους'' εξωγενείς παράγοντες'' που δεν βοήθησαν την ομάδα να παραμείνει στην Γ΄Εθνική.




Ακούστε την συνέντευξη του κ Ταρνανά