Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η Εθνική πλήρωσε τα αμυντικά λάθη και γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 3-0 από την Κολομβία

Ήττα στην πρεμιέρα για την Εθνική με 3-0 από την Κολομβία σε ένα αγώνα που η Ελλάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά πλήρωσε τα αμυντικά λάθη ειδικά στις φάσεις των δύο γκολ.
Αιφνιδιάστηκε η Εθνική μας ομάδα στην πρώτη επίθεση στα καρέ μας στο 5' όταν οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα που έφθασε στον Αλβέρο ο οποίος επιχείρησε αδύναμο σουτ με την μπάλα να κοντράρει στα πόδια του Μανωλά και να καταλήγει αργά αργά στα δίχτυα 1-0.
Δείτε το 1ο γκολ το γκολ της Κολομβίας
Η Εθνική 3' αργότερα προσπάθησε να απαντήσει με τον Μανιάτη αλλά χωρίς να τα καταφέρει. Στο 45' η Εθνική πλησίασε την ισοφάριση όταν ο Χολέμπας εκτέλεσε φάουλ ο Κονέ έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ της Κολομβίας έδιωξε με γροθιές σώζοντας την ομάδα ου από την ισοφάριση 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με τους Κολομβιανούς να διπλασιάζουν τα τέρματα τους με σκόρερ το Γκουτιερέζ που δέχθηκε την μπάλα από τον Αγκιλάρ και την έσπρωξε στα δίχτυα.
Δείτε το 2ο γκολ της Κολομβίας
Η Εθνική πέντε λεπτά μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε στο 63' είχε ένα δοκάρι σε κοντινό πλασέ του Γκέκα. Παρά την υπεροχή της η Εθνική δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάση για γκολ απέναντι σε μια Κολομβία που διαχειρίστηκε σωστά την συνέχεια του αγώνα και μάλιστα στις καθυστερήσεις έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της. Τελικό σκορ 3-0.

Δείτε το 3ο γκολ της Κολομβίας