Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Με επιτυχία έγινε το 2ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδoσφαίρου στην Αιδηψό

Για 2η χρονιά φέτος διοργανώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου «Νικήτας Διαμαντής» από την «Ακαδημία Αγίου» την Κυριακή 22 Ιουνίου, στο γήπεδο της Αιδηψού από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι.
Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν εκτός της «Ακαδημίας Αγίου – Γιάλτρων – Αιδηψού» (προπονητές Δ. Ζουπανιώτης και Π. Φαράντος),  οι Aκαδημίες της «Άρσεναλ Λειβαδειάς» (προπονητής Γιάννης Χρήστου),  «Μαντουδίου» (προπονήτρια Φωτεινή Κοροβού), «Ταξιάρχη» (προπονητής Κώστας Μισιρλής) και η νεοσύστατη  «Ακαδημία Νέου Πύργου» (προπονητής Βαγγέλης Μπεκάκος και Χρήστος Μακαντάσης).
Το τουρνουά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και ενώ η είσοδος ήταν δωρεάν, υπήρχε κουτί που ο κόσμος έριχνε ότι ήθελε προς ενίσχυση του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».
Κατά τη διάρκειά του αγωνίστηκαν τμήματα προ – Junior, Jynior και Παίδων.
Για δεύτερη χρονιά ο Δημήτρης Ζουπανιώτης διοργάνωσε αυτό το τουρνουά μαζί με το συνεργάτη του Παύλο Φαράντο, που παρά κάποιες οργανωτικές ελλείψεις, στέφθηκε με επιτυχία και συγκέντρωσε πολλά παιδιά και γονείς.
Η εκδήλωση αν και ξεκίνησε λίγο μετά τις 9.30 με αγώνες μεταξύ των τμημάτων προ - Junior, την χαιρέτησε τυπικά ο Δημήτρης Ζουπανιώτης λίγο πριν τις 10.00 και μεταξύ άλλων  τόνισε πως στόχος δεν είναι η νίκη, αλλά η συμμετοχή όλων.
Στη διάρκεια του τουρνουά οι μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν τον εαυτό τους κυριολεκτικά, μιας και αγωνίστηκαν με ψυχή έστω και αν η ζέστη ήταν αφόρητη, σχεδόν μέχρι την απονομή τιμητικών διπλωμάτων τα οποία μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Να επισημάνουμε εδώ πως βραβεύτηκαν ξεχωριστά οι : Κώστας Μπαλγιάννης (Αγίου) σαν ο παίκτης Fair Play και ο Γιώργος Καπαρός (Λειβαδιάς)  σαν ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά.
Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές για τους μικρούς ποδοσφαιριστές και για τους γονείς.

Μπεκιάρης Χρήστος

Δείτε Video με φωτογραφικές στιγμές απο το τουρνουά