Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Αγώνας μεταξύ Βετεράνων Απόλλων Ερέτριας - Παναθηναϊκού στην Ερέτρια το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 19:00

Η Ομάδα του Παναθηναϊκού θα παρευρεθεί στην Ερέτρια στο Δημοτικό Γήπεδο Ερέτριας όπου θα δώσει έναν αγώνα με την ομάδα του Απόλλωνα για φιλ. σκοπό και την ενίσχυση του φιλοζωικού σωματείου “Ο Αργος”. Πρόκειται για αγώνα βετεράνων στον οποίο θα παρευρεθούν πολλά αστέρια του ποδοσφαίρου τα οποία πριν μερικά χρόνια μεσουρανούσαν στα Ελληνικά γήπεδα και στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ονόματα όπως o Βαζέχα, o Λουκανίδης, o Κωνσταντίνου, o Λιβαθηνός, o Κατσιάκος, o Φιλακούρης, o Γονιός, o Παπαβασιλείου, o Φραντζέσκος και άλλοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και θα παίξουν ενάντια σε άξιους βετεράνους του Απόλλωνα Ερέτριας.
Διοργανωτής και προπονητής της ομάδας των βετεράνων του Απόλλωνα ειναι ο γνωστός απο τις πολλές και επιτυχημένες παρόμοιες διοργανώσεις,  κύριος Τάκης Στεργιώτης.

Είναι γνωστό οτι η Ερέτρια έχει πολύ δυνατό κλάμπ του Παναθηναϊκού και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή,ακόμη και απο άλλες περιοχές ενώ το εισιτήριο ανέρχεται στα 2,5€ και μπορείτε να προμηθευτείτε απο το ταχυδρομείο Ερέτριας, τον Γερμανό και στην είσοδο του γηπέδου, αξίζει τον κόπο να παραβρεθούμε όλοι σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου που γίνεται για καλό σκοπό.

Είναι τιμή για εμάς στην Evia-press.gr να συνδιοργανώνουμε μαζί με τον Κο Στεργιώτη και το φιλοζωικό σωματείο Ερέτριας “ο Αργος” την εκδήλωση μετά και την περσινή απόλυτα επιτυχημένη επίσκεψη του Ολυμπιακού Πειραιώς στην πόλη μας.
Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης που τονίζουμε για άλλη μια φορά οτι γίνεται για φιλ. σκοπό είναι η Evia-press.gr και ο ΣΚΑΪ.