Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ποδοσφαιρική γιορτή Παλαιμάχων στο Νεοχώρι.Πλούσιο φωτορεπορτάζ. ΒΙΝΤΕΟ οι βραβεύσεις

Ποδοσφαιρική πανδαισία παλαιμάχων στο Δημ. γήπεδο Νεοχωρίου όπου οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ Αθηνών, του ΑΟ Αυλωναρίου και του Νηλέα Νεοχωρίου συναντήθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Αυλώνος. Έγιναν τρεις ποδοσφαιρικοί αγώνες διάρκειας 40' λεπτών και νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο ΑΟ Αυλωναρίου που νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 με κγολ που σημείωσε ο Τσαούσης στο 5' και τον Νηλέα Νεοχωρίου με 2-1 με δυο γκολ του Βογιατζή στο 20' και 31' ενώ ο Νηλέας είχε προηγηθεί στο 6' με γκολ του Γιάννη Γκούμα. 
Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η ΑΕΚ που νίκησε με 4-3 τον Νηλέα με γκολ των Πυθαρούλη 1-0, στο 10' ο Γεωργιάδης 2-0, με πέναλτι, στο 14' και πάλι ο Γεωργιάδης το 3-0, μείωσε ο Νηλέας στο 18' με γκολ του Τσόκα 3-1, Στο 28' ο Γιώργος Κότσαρης σε 3-2, στο 30' ο Μάριος Ρέτσας ισοφάρισε 3-3 και στο 32' ο Ντανιέλ Μπατίστα πέτυχε το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ 4-3, ενώ ηττήθηκε από το Αυλωνάρι με 0-1
Στην τρίτη θέση οικοδεσπότης Νηλέας Νεοχωρίου που ηττήθηκε και στους δυο αγώνες του τουρνουά. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου στηρίζοντας τον σκοπό του τουρνουά και είδε παλαίμαχους και διεθνείς αθλητές.
Στην ανάπαυλα του δεύτερου αγώνα χορευτικό συγκρότημα του Γυμνασίου Αυλωναρίου χόρεψε στ κέντρο του γηπέδου μοντέρνους χορούς υπό την διεύθυνση της κ Αρετής Ρήγα.
Μετά το τέλος των αγώνων η εκδήλωση συνεχίστηκε στο κτήμα Κέκη με τις βραβεύσεις, με Ελληνικούς χορούς και ολοκληρώθηκε με ζωντανή Ορχήστρα. Πολύ ζεστή η εκδήλωση και καλά οργανωμένη τιμήθηκε από κόσμο στο γήπεδο αλλά όχι και στο γλέντι που ακολούθησε. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Αυλώνος και στις ομάδες που συμμετείχαν στην όλη εκδήλωση.




                                              ΒΙΝΤΕΟ οι βραβεύσεις και οι χοροί
Δείτε πλούσιο φωτορεπρτάζ

>