Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Το 1ο Δημοτκό Σχολείο Αλιβερίου πρωταθλητής του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΑΙΟΛΟΣ στα Λέπουρα το πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων Κύμης - Αλιβερίου με το 1ο Δημοτικό Αλιβερίου να είναι ο φετινός πρωταθλητής και να κατακτά το Χρυσό μετάλλιο. Στην δεύτερη θέση ο ηττημένος του τελικού 2ο Δημοτικό Αλιβερίου που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ενώ στην τρίτη θέση ο νικητής του μικρού τελικού Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λουκά που νίκησε το Δημοτικό Σχολείο Αυλωναρίου. Ακολούθησαν με συμμετοχή το Δημ. Σχολείο Νεοχωρίου και το Δημ. Ζαράκων.
Οι ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις άρχισαν με την διξαγωγή του μικρού τελικού ανάμεσα στο Αυλωνάρι και τον Αγιο Λουκά με το Σχολείο Αγίου Λουκά να πέρνει την νίκη με 5-3. Για τους νικητές δυο γκολ πέτυχε ο Κουκουβάος Σταύρος(2) και Νέρι Σκέμπ (2)και ένα ο Κιάτος Αχιλλέας(1). Για το Αυλωνάρι σκόραραν οι Γιαννακός Λευτέρης (1), Ζέρβας Χάρης (1) και Καράπας Νίκος (1)
Συνθέσεις:
Δημ. Αυλωναρίου:
Μέγγουλας, Μούντριχας, Καράπας Ν, Γιαννακός, Ζέρβας, Κούκης, Καράπας Βαγγ, Γκιζελής, Μπέλος, Καράπας Βαγγ, Νικολης, Σαμαράς.
Δημ. Αγ. Λουκά:
Λούκας, Μεταξάς, Βασιλείου, Ρέρρες, Ηπατίδης, Νέρυ, Κιάτος Αχ, Κιάτος Έντι, Κουκουβάος.



ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
 Κατάμεστο από κόσμο το αθλητικό κέντρο του Βαγγ. Ντόβολη απόλαυσε για την συνέχεια τον τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στα δυο Δημοτικά Σχολεία Αλιβερίου. Πλούσιος ο τελικός σε φάσεις και χορταστικός με πολλά γκολ. Το 1ο Δημοτικό μην αφήνοντας περιθώρεια αντίδρασης συνέτριψε το 2ο με τελικό σκορ 8-2 κατακτώντας το πρωτάθλημα.Παρά τα 8 γκολ που δέχθγηκε το 2ο ήταν ισάξιος αντίπαλος αλλά δεν ήταν επιθετικά αποτελεσματικό. Ο χορός των γκολ του τελικού:


Χατζηνικολάου Β.
1-0
Βογιατζής Παντ
2-0
Χατζηνικολάου Β 3-0
Παναγιώτου Γ
3-1
Παναγιώτου Γ
3-2
Μάλλιος Μιχ
4-2
Ποδάρας Αθ
5-2
Δρακούλης Δημ
6-2
Λεβέντης Λ
7-2
Μάλλιος Μιχ
8-2


Συνθέσεις ομάδων:
1ο Δημοτικό: ( Παπαντωνιάδης Ιωάννης).
Χαρμαντάς, Χατζημικολάου Β, Μάλιος Μ, Βογιατζής Π, Δρακούλης Δ, Ποδαράς Αθ, Λεβέντης Λ, Μανέτας Γ, Παντελής Ι, Γλυκός Βελ, Πάνου Αχ.
2ο Δημοτικό: ( Πάττας Δημ)
Βενιζέλος Θ, Παναγιώτου Ν, Μπραχίμας Αιν, Τσακός Κ, Καρβουνιάρης Κ, Πολύχρονος Γ, Ρέτσας Αν, Παναγιώτου Ι, Δάρας Στ, Παναγιώτου Αν, Μωλές Γ, Πιλάτης Κ.

Μετά την λήξη του τελικού ακολούθησαν οι βραβεύσης όλων των μαθητών που συμμετείχαν και η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ττην απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου


>

>