Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Σουδαίο ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Κύμης. Τον αδικεί η ισοπαλία 1-1 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάριας.


Παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο απέναντι στην ομάδα που τον κέρδισε μέσα στην Κύμη ο ΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη την οποία δικαιούταν. 1-1 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με την ομάδα της Κύμης να διαμαρτύρεται για γκολ που ακυρώθηκε στο 37' σαν οφ σάιτ.
Αιφνιδίασε ο Αχιλλέας Νεοκαισάριας και κατάφερε στο 2' με απ' ευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Νάκας να ανοίξει το σκορ 1-0.
Στην συνέχεια η Κύμη αντέδρασε και στο 31' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσομπάνη να ισοφαρίσει όταν βρέθηκε τετ-ατε με τον γκολκίπερ του Αχιλλέα αλλά πλάσαρε άουτ.
Στο 37' ο Τσιάτσιος δέχθηκε πάσα από τον Μήτρου και πλάσαρε εύστοχα σημειώνοντας γκολ αλλά με υπόδειξη του βοηθού ακυρώθηκε σαν οφ σάιτ κάτι που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους ανθρώπους της Κύμης. 
Στο 45' και πάλι ο Μήτρου έδωσε μπαλιά ακριβείας στον Δήμου που πέρασε και τον τερματοφύλακα σημειώνοντας την ισοφάριση 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη παίχθηκε δυνατό ποδόσφαιρο αλλά ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε και στις δυο ομάδες να βάλουν την μπάλα κάτω και προσπαθούσαν με μακρινά σουτ να απειλήσουν τις δυο εστίες. 
Την μεγάλη ευκαιρία στο Β' ημίχρονο την έχασε η κύμη στο 72' όταν μέσα στην μικρή περιοχή Μήτρου και Τσομπάνης δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. 
Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και την Κύμη να διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Λάλας (46' Γελαδάρης), Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης (71' Κυρτέγος), Παυλίδης (81' Μπαγγέας), Οικονόμου, Παμλίδης, Νάκας, Μακράκης
ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Πάππος, Κόκκος, Μπαρκώσης, Καρατζάς, Τσιτκσιρής, Κοκκάλας, Τσιάτσιος, Δήμου, Αλμπάνης (58' λ.τρ. Δρόσος), Μήτρου, Τσομπάνης (76' Φλιούκας λ.τρ. 80' Πασκούλεφ)