Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Στα ημιτελικά προκρίθηκαν οι Παίδες "ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ ΟΠ ΑΔΗΨΟΥ ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ"

Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η ομάδα  Παίδων  "ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ ΟΠ ΑΔΗΨΟΥ ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" για την προημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Ευβοίας. Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή 11 του μηνός στο Μαντούδι και η βορειοευβιώτικη ομάδα επικράτησε στα πέναλτι ( 3 – 1 ) του «Άλκιμου Αρτάκης», αφού ο κανονικός αγώνας τελείωσε με το ισόπαλο αποτέλεσμα του 2 – 2.
Με τη νίκη αυτή η Σχολή ΟΣΦΠ της Αιδηψού κατατάχθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες  παίδων της Εύβοιας και θα παίξει στα ημιτελικά με τον «Ερμήλιο Ανθηδώνος».

Ας αφήσουμε όμως την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο να μας ενημερώσει για την εξέλιξη του παιχνιδιού:

«Ενημέρωση 12-5-14: ΠΡΟΚΡΙΣΗ για τους παίδες της σχολής ΟΣΦΠ – Αιδηψός (Α.Ο. Αιδηψός – Ο.Π.Αιδηψού).
Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Εύβοιας η σχολή μας και συνεχίζουμε.
Το Σάββατο 10-5-2014 στο γήπεδο Μαντουδίου τα παιδιά κατόρθωσαν να αποκλείσουν τον Άλκιμο Ν. Αρτάκης στα πέναλτι (2-2 κανονικός αγώνας) και να περάσουν στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος παίδων ΕΠΣ Ευβοίας. Σε ένα γήπεδο «χαλί» τα παιδιά κατέθεσαν την «ψυχή» τους στον αγωνιστικό χώρο και πήραν πανάξια την πρόκριση από ένα άξιο και ικανότατο αντίπαλο.
Ο στόχος επετεύχθη, η χαρά, η ικανοποίηση και οι πανηγυρισμοί μεγάλοι.
Δικαιολογημένα στο τέλος του παιχνιδιού όλα τα παιδιά πήραν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών και τα θετικά σχόλια όλων.
Στο παιχνίδι τώρα, σκόρερ για την ομάδα μας οι Γάσπαρης Β. με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ και ο Μαυρούτσικος Μ. με τον ίδιο τρόπο. Το νικητήριο πέναλτι ο Μαυρούτσικος Μ.
Όλα τα παιδιά είχαν πολύ καλή απόδοση. Συγχαρητήρια σε όλους".

Επίσης ο προπονητής της ομάδας, ο Θανάσης Αναγνώστου εξέδωσε από πλευράς του την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά μου που με κάνουν περήφανο με τέτοιες εμφανίσεις. Παιδιά οι πανηγυρισμοί να κρατήσουν λίγο διότι δεν τελειώσαμε ακόμη, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να φτάσουμε στο στόχο μας. Προσγειωμένοι, σεμνοί, ταπεινοί συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά χωρίς απουσίες από τις προπονήσεις για να πάρουμε την επόμενη πρόκριση.
Έχουμε μπροστά μας την ομάδα του Ερμήλιου και στόχος μας να είμαστε έτοιμοι και για αυτό το παιχνίδι. Χωρίς έπαρση, με σεβασμό στον αντίπαλο αλλά χωρίς φόβο και με μεγάλη πίστη στις δυνατότητες μας πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά μου για τις απαντήσεις που δίνουν ΜΟΝΟ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους ΣΤΟΧΟΥΣ μας.
Ο προπονητής σας Θανάσης Αναγνώστου».

Να θυμίσουμε εδώ τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας παίδων της Αιδηψού:
Αγιος-Οπα=0-6
Οπα-Αγιος=11-0
Λιμνη-Οπα=1-3
Οπα-Λιμνη=8-1
Ιστιαια-Οπα=2-4
Οπα-Ιστιαια=2-3
Ταξιαρχης-Οπα=1-2
Οπα-Ταξιαρχης=2-1
Αλκυμος-Οπα=2-2 - Πεναλτι 1-3

Μπεκιάρης Χρήστος