Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Βαριά ήττα για την Κύμη: 0-3 από τον Μαχητή Τερψιθέας μέσα στην Κύμη

Βαριά ήττα γνώρισε ο ΑΟ Κύμης μέσα στην έδρα του από τον αποφασισμένο Μαχητή Τερψιθέας με 0-3. Αδιάφορα έπαιξαν οι παίκτες του Βαγγ. Ντόβολη, ενώ ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά και παρά την κατοχή μπάλας που είχαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους, που έπαιξαν έξυπνα και στις συνολικά πέντε επιθέσεις στην εστία του Πάππου σημείωσαν τρία γκολ και είχαν μια καλή ευκαιρία για για γκολ. 
Μόλις στο 6' ο Νικούλης με πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1. Στο 11' και πάλι ο Νικούλης με δυνατό σουτ άουτ απείλησε την εστία του Πάππου. Η Κύμη αντέδρασε και στο 20' ο Καρλής είχε εξαιρετικό σουτ ελάχιστα άουτ. Άλλη μια καλή στιγμή είχε η Κύμη στο 44' σε δυνατό σουτ άουτ του Δήμου. Με το 0-1 πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.
Στην επανάληψη η Κύμη ανέβασε στροφές και απείλησε στο 55' με τον Γεωργουδάκη που πλάσαρε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 63' από καλή θέση κεφαλιά του Δήμου έφυγε ελάχιστα άουτ. Η ομάδα του Μαχητή έπαιζε αμυντικά και διαχειριζόταν το υπέρ του σκορ κρατώντας μακριά την Κύμη από την εστία του Μπρέλλα. Στη πρώτη επίθεση στα καρέ του Πάππου στο 70' ο Νικούλης πλάσαρε τέτ-ατέ τον Πάππο που έσωδε την Κύμη από το δεύτερο γκολ. 
Στο 77' ο Μαχητής κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε ο Νικούλης, ο Πάππος απέκρουσε και στην επαναφορά από κοντά ο Κρεβατάς διαμόρφωσε το 0-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά την σέντρα οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν βαθιά μπαλιά στα καρέ του Πάππου , οι αμυντικοί έκανα λάθος και η μπάλα στρώθηκε στον Κρεβατά που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα 0-3 ολοκληρώνοντας τον θρίαμβου του Μαχητή μέσα στην Κύμη. Μέχρι το τέλος δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο και η λήξη βρήκε τον Μαχητή νικητή. Παρά την ήττα οι φίλαθλοι της Κύμης χειροκρώτησαν τους παίκτες τους μετά την λήξη, αλλά και τους νικητές.
ΑΟ Κύμης. Βαγγ. Ντόβολης: 
Πάππος, Καρλής, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Φλιούκας, Δρόσος ( 60΄' Κοκκάλας), Δήμου, Τσομπάνης ( 70' Μπαρκώσης), Ανέστης 9 56' Αλμπάνης), Γεωργουδάκης.
Μαχητής Τερψιθέας. Σταυροθεόδωρος Ν:
Μπρέλλας, Λιλολάρι, Παγκαλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Νικούλης, Μώλλας, Πατσιαβούρας( 90' Γκριτσας), Κυριάκος, Κρεβατάς ( 83' Μαλακός).

>