Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο Ηρακλής του 2ου. Ηρακλής Ψαχνών - Αιγινιακός : 2 - 0.( Βίντεο τα γκολ)

Όπως σε όλους τους αγώνες των play offs έτσι και σήμερα ο Ηρακλής παρουσιάστηκε με δυο πρόσωπα. Νωχελικός στο 1ο ημίχρονο, εντυπωσιακός και ουσιαστικός στο 2ο. Έτσι λοιπόν σε ένα υποτονικό πρώτο 45 λεπτο χωρίς φάσεις (πέραν του 17΄όταν ο Boumal μπήκε από πλάγια και δεξιά και σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Τόλιος ασθενώς και ο Chimondzi βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά '' έπιασε αέρα'' από το σημείο του πέναλτι . Στο 2ο ημίχρονο και πρίν συμπληρωθεί το 46΄λεπτό μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Πατσατζόγλου στο κέντρο της άμυνας του Αιγινιακού , λανθασμένη απόκρουση των αμυντικών στα πόδια του Παλαιολόγου που είχε προωθηθεί, και συρτή σέντρα του τελευταίου από δεξιά στο πόδι του Κρητικού και στην συνέχεια στα δίχτυα του Τόλιου για το 1 - 0.
                                         Δείτε το πρώτο γκολ του ΗΡΑ

 Άνοιξε το σκορ, άνοιξε και η όρεξη των παιχτών του Ηρακλή με σωρεία χαμένων ευκαιριών. 58΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Boumal χαμηλά, ο Τσούτσης ανενόχλητος σουτάρει ψηλά, άουτ. Στο 59΄άψογη συνεργασία Γκεμίση - Boumal ,πλασέ του τελευταίου με το αριστερό και 2 - 0!
                                          Δείτε το δεύτερο γκολ του ΗΡΑ



67 O Κρητικός αλλάζει με τον Boumal από δεξιά, ο Καμερουνέζος συγκλίνει προς το κέντρο της μεγάλης περιοχήςκαι σουτάρει για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Τόλιος. Ο Ηρακλής που συνέχιζε να πιέζει τον Αιγινιακό, έχασε άλλες  τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με Ohandza στο 70΄και 84΄, Boumal 72΄και Τσούτση 82΄, είχε φρεσκάδα και δεν απειλήθηκε σε κανένα χρονικόσημείο από την ομάδα της Πιερίας. Ζητούμενο για την ομάδα της Εύβοιας για τα επόμενα παιχνίδια οι πόντοι σε Βόλο και Κέρκυρα για την παραμονή στις πρώτες  προνομιούχες θέσεις.
Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας)
 Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Chimondzi(Τσούτσης) Γκεμίσης(Πατσατζόγλου Β) Boumal, Gbaguidi(Ohandza),  Κρητικός.
 Αιγινιακός(Κ. Νικολαΐδης)
 Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κων/δης (Καρλάο), Γιαζιτζόγλου, Λαζαρίδης(Μπελλόν), Χατζής, Πέντα, Μανζάνο(Ζούρκος), Γκέσιος, Δήμου.  
 
>