Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αγνώριστος στο φινάλε του πρωταθλήματος ο ΑΟ Κύμης ηττήθηκε 1-3 από τον ανώτερο Ρήγα Φεραίο


Με ήττα αποχαιρέτισε τον κόσμο του ο ΑΟ Κύμης μέσα στην έδρα του από τον Ανώτερο Ρήγα Φεραίο στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. 1-3 το τελικό σκορ σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα και για τις δύο ομάδες. Παρ όλα αυτά ο αγώνας ήταν γρήγορος, είχε φάσεις και ικανοποίησε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημ. γήπεδο Κύμης. 
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά πήραν τον έλεγχο του κέντρου και κατάφεραν στο 10' να ανοίξουν το σκορ με εξαιρετική κεφαλιά του Δήμου ύστερα από σέντρα ακριβείας του Μπαρκώση. Στο 19' δυνατό σουτ του Μήτρου έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Κεφαλάς και στο 24' Δυνατό σουτ του Τσομπάνη βρήκε σε σώματα αμυνομένων κι αποκρούστηκε. 

Από το 30' και μετά ο Ρήγας Φεραίος ανέβασε απόδοση πήρε τον έλεγχο του αγώνα και άρχισε να απειλεί την Κύμη. Στο 32' Δυνατό κοντινό σουτ του Μπίκα μπλόκαρε ο Ζωντός, στο 34' και πάλι ο Ζωντός έδιωξε σε κόρνερ φάουλ  που εκτέλεσε ο Σπάθης, ενώ στο 37' κεφαλιά από κοντά του Αλεξίου ανάγκασε τον Ζωντό να κάνει την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ, όπου η εκτέλεση του απέφερε την ισοφάριση για τον Ρήγα Φεραίο με κοντινή κεφαλι΄του Ζενούλη 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους και στο 50' κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα με κοντινό πλασέ του Χατζή 1-2. Είκοσι λεπτά αργότερα στο 70' ο Κούβελης πλάσαρε από κοντά και κλείδωσε την νίκη για τον Ρήγα Φεραίο με 1-3.

Μετά το 75' η Κύμη αντέδρασε και είχε δυο καλές στιγμές στο 78' σε σουτ του Μήτρου που έδιωξε ο Κεφαλάς και στο 80' σε σουτ του Καρατζά που έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Ρήγα. 
Μέχρι την λήξη δεν έγινε άλλη φάση και η λήξη βρήκε νικητή τον Ρήγα Φεραίο με 1-3.
Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα στο 70' ο τραυματισμός του Καρλή για την Κύμη  (που η σοβαρότητα του θα διαπιστωθεί την επομένη μέρα) και λόγο ότι είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές η Κύμη συνέχισε μέχρι το τέλος με δέκα παίκτες.
ΑΟ Κύμης: Βαγγ. Ντόβολης.
Ζωντός, Δαφνής, Μπαρκώσης (52' Αποστολίδης), Καρατζάς, Κούτρας ( 56' Καρλής), Κούτρας, Κοκκάλας, Πασκούλεφ( 46' Ανέστης), Δήμου, Γεωργουδάκης, Μήτρου, Τσομπάνης.
Ρήγας Φεραίος: Απ. Μπακάλης.
Κεφαλάς, Γούτουλης, Βουραζέρης, Σπάθης, Κόκκας, Αλεξίου, Χατζής ( 82' Γούτσος), Ζενούλι, Μπίκας ( 46' Κούβελας), Ζασάϊ, Γκίκα.

>