Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Στο 94' ο Ηρακλής Ψαχνών γνώρισε την πρώτη του ήττα εκτός έδρας στα Play off. 2-1 από την Κέρκυρα.

Δυνατό ξεκίνημα για την Κέρκυρα η οποία από τα πρώτα λεπτά επέβαλε τον ρυθμό της, απέναντι σε έναν Ηρακλή που δεν κατάφερε να βρει ρυθμό. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά στην σημαντικότερη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20' με διαγώνια κοντινή κεφαλιά του Ζορμπά που δέχθηκε σέντρα 1-0. Οι παίκτες του Ηρακλή δεν κατάφεραν να αντιδράσουν παρά μόνο στο 45' σε μια εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία της Κέρκυρας χωρίς ο Τσούτσης να την βρει και να την στείλει στα δίχτυα. Με το 1-0 υπέρ της Κέρκυρας πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
                                    Δείτε το γκολ της Κέρκυρας 
                                                 ΟΤΕ ΣΠΟΡ 5

Στην επανάληψη  ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα και η απόδοση του Ηρακλή και το παιχνίδι έγινε μοιρασμένο. Στο 53' η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Μπαγκοβαλίεφ με δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τον Ηρακλή με ένα εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής του Μπουμάλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της Κέρκυρας και έφερε τον αγώνα στα ίσια 1-1.
                                Δείτε το γκολ του Μπουμάλ ΟΤΕ ΣΠΟΡ 5


Η απάντηση της Κέρκυρας ήρθε ένα λεπτό μετά την ισοφάριση με μεγάλη ευκαιρία του Σουάνη που πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι αλλά ο Αθανασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σώζοντας τον Ηρακλή. Το παιχνίδι για την συνέχεια πήρε ρυθμό, έγινε Η Κέρκυρα πλησίασε το γκολ στο 89' σε μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Ναγιάν που απέκρουσε σε κόρνερ και με την βοήθεια του δοκαριού ο Αθανασόπουλος σε κόρνερ. 
Και φθάσαμε στις καθυστερήσεις όπου η τύχη επεφύλασε ένα άσχημο τέλος για τον Ηρακλή όταν στο 94' με κεραυνό ο Κόντος από 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου για να γράψει το 2-1 μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους

                         Δείτε τα 7 τελέυταία λεπτά και το νικητήριο 
                               γκολ της Κέρκυρας  ΟΤΕ ΣΠΟΡ 5

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): 
Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαϊδης (77' Καραγιαννίδης), Ζορμπάς (75' Κόντος), Ναγιάρ, Σουάνης, Καραδέμητρος (67' Μπεριάν), Κρητικός, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): 
Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Τσούτσης, Τζιμότζι (42' Οχάντζα), Μπουμάλ, Γκμπαγκουίντι (56' Βιγιαρέχο, 84' Ντελέκος).