Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Το κόλλησε ο Βλαχομήτρος! Απο την "Ακαδημία Ιστιαίας" στην "ΑΕΚ" - Δείτε VIDEO με το γκολ που έβαλε

Αντρέας Βλαχομήτρος  . Ένας μικρός απο την περιοχή μας που μας κάνει περήφανους. Και αυτό γιατί πριν το τέλος του 2012 ο Αντρέας βρέθηκε απο την «Ακαδημία Ιστιαίας»  στην μεγάλη «Α.Ε.Κ.», στο τμήμα Κ17,  όπου και γρήγορα έδειξε τις δυνατότητές του.
Ο Αντρέας Βλαχομήτρος  γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου το 1997 και πάντα ονειρευόταν  να παίξει σε μεγάλη ομάδα και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται, κατά δική του δήλωση.
Πρότυπό του ήταν πάντα ο πατέρας του, ο παλαίμαχος  Στέφανος Βλαχομήτρος, ενώ ο προπονητής του στην «Ακαδημία Ιστιαίας» Γιάννης Βογιατζής είχε πει παλιότερα για αυτόν πώς έχει έντονη και δυνατή προσωπικότητα αλλά και  πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.
Σήμερα, 21 Μαΐου 2014, ο Αντρέας για πρώτη φορά συμμετείχε σε αγώνα της «ΑΕΚ» μέσα στο ΟΑΚΑ, όπου και έκανε το ντεμπούτο το σκοράροντας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.
Όμως ας αφήσουμε την ιστοσελίδα «ΑΕΚ Live» να μας πει για το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ  με τον Πανναξιακό και την απόδοση του Αντρέα: «Μεγαλύτερη χαρά δεν μπορούσε να πάρει ο νεαρός Αντρέας Βλαχομήτρος καθώς στην πρώτη του συμμετοχή σκόραρε στο ΟΑΚΑ. Ο νεαρός εκμεταλεύτηκε την σέντρα του άλλου νεαρού του Βιδάλη και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 3-1. Ο Βλαχομήτρος αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο ενώ δέχτηκε τα συγχαρητήρια από όλους του τους συμπαίκτες.»


Μπεκιάρης Χρήστος