Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Οσκαρ ατυχίας για τον ΑΟ Χαλκίς και ήττα με 3-0 στην Λαμία

Άδικη ήττα για τον ΑΟ Χαλκίς μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας, μια ήττα που καταδίκασε και μαθηματικά την Χαλκίδα σε υποβιβασμό από την Γ' Εθνική. Το 3-0 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα, αφού οι παίκτες του ΑΟΧ πάλεψαν, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους μέχρι το 70'. Το άγχος, η κούραση και η βοήθεια τρίτων λειτούργησε υπέρ της Λαμίας η οποία στο 70' είχε την πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία σε δοκάρι του Διαμαντίδη, ενώ στο 77' η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μοκάκε που εκτέλεσε εύστοχα ο Διαμαντίδης 1-0. Από το 79' η Χαλκίδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Τσαλμά. Στο 82' ο Ζλατκόφσκι διπλασίασε τα τέρματα της Λαμίας 2-0 κλειδώνοντας την νίκη η οποία ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ του Μοκάκε. Το τελικό 3-0 σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στο φιλμ του αγώνα, αφού η Χαλκίδα ήταν άτυχη στις φάσεις του πρώτου μέρους,ενώ έχει φρικτά παράπονα από την διαιτησία.

ΛΑΜΙΑ (Τίμος Καβακάς):
Πουρής, Θωμόπουλος, Κοντοχρήστος, Μικριτσιάν, Γόγολος (80'Μπαλής), Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Ζλατκόφσι, Λεμά (55' Αντωνίου), Μοκάκε, Κυπτίου (66'Διαμαντίδης)
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης):
 Ντουμάνης, Κοροβέσης (72' Κωνσταντάγκας), Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Τσαλμάς, Σέγγος (60λ.τρ. Τόλης), Γκαράνης