Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Στο κόλπο τα Χανιά, 2-0 την Κέρκυρα

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα των Χανίων που υπέταξε 2-0 την Κέρκυρα κι έπιασε τα Ψαχνά και τον Ολυμπιακό Βόλου στη βαθμολογία.
 Οι Κρητικοί κατάφεραν να κάνουν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και να πάρουν πολύ σημαντικό τρίποντο που τους βάζει γερά στο κόλπο της ανόδου, καθώς πλέον ισοβαθμούν με τους τρίτους της βαθμολογίας, στους 14 βαθμούς δηλαδή με τους Ηρακλή Ψαχνών και Ολυμπιακό Βόλου!
Η Κέρκυρα από την πλευρά της παραμένει ψηλά με 16 βαθμούς αλλά έχασε ξανά έδαφος για την απευθείας άνοδο...
Μπροστά σε περισσότερους από 2500 φιλάθλους στα Χανιά, η Κέρκυρα ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το ματς, αλλά γρήγορα ο ΑΟΧ κατάφερε να ισορροπήσει και στο φινάλε του πρώτου μέρους έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαραγκουδάκη.
 Ότι δεν κατάφερε ο πολύπειρος φορ ωστόσο, το κατάφερε στο 55' ο Κώστας Μανωλάς με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή!
Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ ανέβασαν στροφές και κατάφεραν στο 81' να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Παπατζίκο, κλειδώνοντας το τρίποντο.

ΧΑΝΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Μανωλάςς, Τσάτσος (46' Βαλλιάνος), Παπατζίκος, Πιθαρούλης, Πότσι, Παγώνης, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (89' Σκάρος), Μαραγκουδάκης, Κονσταντίνοφ (78' Λουκίνας)

ΚΕΡΚΥΡΑ: Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός (79' Σίκιμιτς), Καραγιαννίδης, Σουάνης, Καραδέμητρος (64' Γυφτοκώστας), Γκόμες, Κρητικός (72' Ναγιάρ), Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ

Μπεκιάρης Χρήστος