Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Παραμένει πρώτη και αήττητη η Αρτάκη μετά την ισοπαλία στο Μαρτίνο. Οπούντιος Μαρτίνου - Αρτάκη: 0 - 0

Άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο πέρασε ο Α.Ο.Ν.Α στην πορεία πού κάνει για την άνοδό του στην Γ΄Εθνική. Το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Μαρτίνο, πιστοποιεί την καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του κ. Παναγιώτου ,και την κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας των αγώνων μπαράζ με διαφορά δυο πόντων. Η ομάδα της Αρτάκης κλείνοντας πολύ καλά τους χώρους στο 1ο ημίχρονο δεν άφησε την ομάδα της Φθιώτιδας να κάνει το παιχνίδι της και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να ΄΄σπάσει ΄΄  την άμυνα των  Λοκρών. Η  1η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 17΄όταν ο Νικολόπουλος μετά από στραβοκλωτσιά  του Βλάχου δέχθηκε τη μπάλα στην γωνιά της περιοχής αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
 Στο 26΄ο Νικολόπουλος και πάλι μετά από κεφαλιά πάσα του Κλωτσοτήρα σούταρε από το ύψος της περιοχής λίγο άουτ. Στο 2ο ημίχρονο η Αρτάκη μπήκε πιο δυνατά  κέρδισε το χώρο της μεσαίας γραμμής και σιγά - σιγά έκλεινε την ομάδα του Μαρτίνου στα καρέ της. Στο 50΄και 54΄η Αρτάκη με δυο σουτ των Καραχάλιου και Μακαντάση που δεν βρήκαν στόχο, έδειξε ότι δεν πήγε στο Μαρτίνο για εκδρομή.
Η φάση του αγώνα για την Αρτάκη ήρθε στο 69΄οταν ο Ρούσσος από αριστερά έκλεψε την μπάλα και σέντραρε στο κεφάλι του Καραχάλιου αλλά ο τελευταίος προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα.
Στη συνέχεια η ομάδα της Αρτάκης ήταν αυτή που πίεζε και ήθελε το τρίποντο ενώ η ομάδα του Οπούντιου προσπαθούσε με γεμίσματα στην περιοχή να εκμεταλλευτεί κάποιο αμυντικό λάθος. Έτσι η ομάδα της Εύβοιας πήρε ένα σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και συνεχίζει αήττητη το δρόμο για την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική . Άριστη η διαιτησία των Ευαγγέλου, Χαρίτου, Νακόπουλου.  

 Οπούντιος Μαρτίνου( Ζαχαρόπουλος)
 Τσίμας, Μιμηγιάννης, Στυλιανός, Τσούκαλος, Τσέλλος(Πυλίας), Βέλλιος, Νικολόπουλος, Βλάχος, Κόκα(Ταμπαθάνης), Κλωτσοτήρας, Ευθυμίου(Κοντελές).
 Α.Ο.Ν Αρτάκης (Παναγιώτου)
 Γκόγκος, Τσούτης, Γκάβαλης, Ζαχαριάς, Καμάρας, Κάραλης, Γκούρλας (Ευσταθίου), Καραχάλιος, Μακαντάσης (Κιούσης), Μαστροκώστας, Ρούσσος (Μώρος).  


>