Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Το πρώτο από τα έξι άλματα έκανε ο ΑΟΝ Αρτάκης στην έναρξη των μπαράζ ανόδου 3-2 μέσα στο Βελούχι


Το πρώτο από τα έξι άλματα έκανε ο ΑΟΝ Αρτάκης στην έναρξη των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική 
και μάλιστα άλμα εκτός έδρας που του δίνει το πλεονέκτημα για την συνέχεια. Mεγάλη νίκη επί του ΑΟΚ Βελουχίου με ανατροπή αφού ο ΑΟΝΑ προηγήθηκε, ισοφαρίστικε, βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πανηγυρίσει μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-2 και βέβαια να πάρει το πρώτο τρίποντο του μίνι πρωταθλήματος.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΑΟΝΑ να έχει τον έλεγχο του αγώνα, να είναι καλύτερος και να καταφέρνει στο 27' να ανοίγει με τον Καραχάλιο το σκορ 0-1. Δυο λεπτά αδράνειας ήταν αρκετά για να ανατρέψουν το σκορ, όταν στο 33' ο Ντουφεκιάς ισοφάρισε 1-1 και δυο λεπτά αργότερα ο
Μπακαλίδης έδωσε προβάδισμα στο Βελούχι 2-1, με τον ΑΟΝΑ να συνεχίζει να είναι καλύτερος από το Βελούχι. Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τους γηπεδούχους προηγούμενους με 2-1.
Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα το βελούχι ακολούθησε αμυντική τακτική και σε μια αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι στο 62' σε ανατροπή του Μπακαλίδη. Ο Γενιτσαρόπουλος ήταν ο εκτελεστής αλλά ο Γκόγκος το απέκρουσε. 
Στο 69' είχαμε πέναλτι υπέρ του ΑΟΝΑ σε ανατροπή του Μαστροκώστα από τον ντουφεκιά, καταλογισμός πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καραχάλιος φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια 2-2. 
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 73' ο Τσιλιμέκης απέκρουσε την μπάλα με το χέρι και καταλογίστηκε δεύτερο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Καραχάλιος 2-3 βάζοντας τους παίκτες του Δημ. Παναγιώτου στην θέση του οδηγού. Μέχρι το τέλος η Αρτάκη διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Βελούχι 2-3.



ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης):
 Βλάχος, Πολυτσέρης, Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Φαρμάκης, Ντουφεκιάς, Κουτσουπιάς(70΄ Τσιλιμέκης Δ.), Ζαλοκώστας, Φλωράκης(56΄ Γενιτσαρόπουλος), Μπακαλίδης, Χαφούς

Νέα Αρτάκη (Δημήτρης Παναγιώτου):
 Γκόγκος, Τσούτης, Γκάβαλης, Ζαχαριάς, Καμάρας (82΄ Κιούσης), Κάραλης, Γκούρλας, Καραχάλιος, Μαστροκώστας, Μακαντάσης, Ρούσσος (66΄ Ευσταθίου)