Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας έδειξε ο ΑΟ Κύμης : 2-0 μέσα στην Νάουσα (ΒΙΝΤΕΟ τα γκολ)


Ο ΑΟ Κύμης πιστοποίησε για άλλη μια φορά την εξαιρετική του φετινή πορεία σημειώνοντας άλλη μια εκτός έδρας νίκη. Αυτή την φορά πήρε το τρίποντο μέσα στην Νάουσα με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγώνα και είχαν την πρωτοβουλία μέχρι την μεγάλη περιοχή της Κύμης η οποία αμυντικά λειτουργούσε σωστά και δεν επέτρεπε κύνδυνο για την εστία του Πάπου. Στο 26' οι γηπεδούχοι πλησίασαν το γκολ σε ανάποδο ψαλίδι του Γασπαράτου που απέκρουσε με την βοήθεια του δοκαριού ο Πάπος.
Στο 36' είχαμε την ανατροπή του Μπουρούς και το πέναλτι που  καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιάτσιος 0-1. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η Κύμη μπήκε καλύτερα και είχε τον έλεγχο του κέντρου. Στο 54' δυνατό σουτ του Κεφαλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πάπος κρατώντας το 0-1.
Στο 62' η Κύμη κλείδωσε την νίκη με εξαιρετική ενέργεια του Μπουρούς που πήρε την μπάλα από το κέντρο ανάμεσα από δυό αντιπάλους τους απέφυγε  και πλάσαρε εύστοχα τον εξελθώντα Κύρου γράφοντας το 0-2.
Για την συνέχεια η Νάουσα πίεσε και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι αλλά ο Πάπος απέκρουσε και κράτησε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Με κόκκινη αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος ο Τσιάτσιος, ενώ στο 26' αποβλήθηκε από τον πάγκο της Νάουσας για διαμαρτυρία ο Προπονητής κ Αργυρίου.
 Να σημειωθεί ότι είχε γίνει γενική κινητοποίηση στην Νάουσα από το ΔΣ για συμπαράσταση στον αγώνα και παρευρέθηκε πολύς κόσμος.

     Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα
και τα γκολ της νίκης του ΑΟ Κύμης


Νάουσα (Αργυρίου):
 Κύρου, Παπατάνος, Αργυρίου, Πέικος, Μουσικάκης, Κεφαλάς, Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος
Κύμη (Ντόβολης):
 Πάππος, Καρλής, Μπαρκώσης, Καρατζάς, Τσικτσιρής, Φλιούκας, Πασκούλεφ, Δήμου, Μπουρούς, Τσιάτσιος, Δρόσος.

>