Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 1-0 Πολυ πιο ευκολα !!! τον ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!!


Με το μυαλό στα άλλα σημερινά παιχνίδια ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάρα στο δικό του αφού η εύκολη επικράτηση επί του ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ήταν αναμενόμενη  πέρασε εύκολα το εμπόδιο του ΑΟΚ με 1-0!
Από την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και πίεζαν τους φιλοξενούμενους για την επίτευξη του γκολ το α΄ημιχρονο χαρακτηριστικό ήταν ότι η ομάδα της Καρδίτσας έφτασε το πολύ 2 φορές  κοντά στην εστία του Ντουμανη και αυτό από λάθη των αμυντικών τις!

15΄ Τσαλμας αστοχείς από καλή θέση
19΄ Καλη φαση χανεται με τον Ταυταριδη που δεν μπορει από κοντα και αστοχει
22΄ Τσατσαρώνης από τις γνωστες του επελασεις σεντρα δεν βρισκεται κανεις να σπρωξει την μπαλλα στα διχτυα!
25΄  Σεγκος καλη σεντρα κεφαλια του  Ναουμιδη αουτ
29΄ καλη φαση για την Καρδιτσα δεν μπορουν και οι αμυντικοι διωχνουν

35΄ Σεγκος σε θέση βολής οπλίζει πυροβολεί σαν ΣΕΓΚΟΣ αλλά ο πολύ καλός Τσουτσιος διώχνει!
44΄Πριν την λήξη του ημιχρόνου και ο Βαλκανος σε επέλαση από τα δεξιά  σέντρα σουτ λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Τσουτσιου!
β΄ημιχρονο
Από την αρχή του Β΄ημιχρονου το άγχος βάρυνε λίγο τα πόδια των παικτών της Χαλκίδας και αυτό διότι το γκολ δεν έρχονταν που ήθελαν τόσο πολύ φυσικά ήταν θέμα χρόνου γιατί η πίεση των γηπεδούχων ανέβαινε λεπτό στο λεπτό 58΄ Σεγκος αφού βλέπει τον πορτιέρο λίγο έξω προσπαθεί με όμορφο πλασε σουτ να τον κρεμάσει αλλα ο πορτιερο δεν κανει μπροστα αλλα λιγο πισω με αποτέλεσμα να μην τσιμπήσει στο εξυπνο σου του Μαριου!
60΄ και ηρθε η ωρα του πιτσιρικα του Αλεξη που αφου ταλαιπώρησε τους αμυντικούς με ομορφο πλασε εκανε το 1-0 μεσα σε εξαλλους πανηγυρισμούς , το γκολ αυτό ηταν ισως και η επιβράβευση του νεαρου Βαλκανου αφου τοσο στο α΄μερος αλλα και στην επανάληψη ταλαιπωρησε τους Καρδιτσιωτες παικτες !!
Στα υπολοιπα λεπτα πριν το σφυριγμα της ληξης ο μονόλογος συνεχιζονταν αλλα το σκορ παρεμεινε στο 1-0! Συμπερασματικά το 1-0 μικρή σημασία εχει μπροστά στο ότι ο ΑΟΧ επιζητα την σωτηρια του και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι αυτό!
Σημαντική παρουσια και των FAN Του ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με εντονη παρουσια και βοηθεια προς την ομαδα!

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  
Ντουμανης Κοραβεσης Τσατσαρώνης Καραμπας Ναουμιδης Ευσταθιου Ταυταριδης Βαλκανος Τσαλμας(90΄Νικολαου)Σεγκος (Κυρηκος92΄) Γκαρανης(Αυλωνιτης93΄)

ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 
Τατσιος(86΄τραυ Σιναδος) Θυμιόπουλος Πουρνάρας(93΄Ανγνωστου) Τριανταφυλλου(76΄Χαντζιαρας)Κεφαλας Παπαευαγγελου Παππας Τσιρογιαννης Νακου Τζοβάρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗς  Κος ΓΚΑΜΑΡΗς
ΒΟΗΘΟΙ  κκ ΤΖΑΚΟΣ - ΚΟΡΩΝΙΟΣ

>