Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

"Αρτεμησιακός 2014" - Κάλεσμα για την πρώτη συνάντηση ποδοσφαιριστών

Ανακοίνωση εξέδωσε το προσωρινό Δ. Συμβούλιο της υπό ίδρυση ομάδας του «Αρτεμησιακού 2014» προς όλους τους εν δυνάμει ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Με την ανακοίνωση λοιπόν τους καλεί την Κυριακή στις 17.00 στο γήπεδο της ομάδας και συγκεκριμένα για την πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με τον Γιάννη Κερασιώτη καλούνται παίκτες απο Αρτεμήσιο, Πευκί, Ασμήνιο και Γερακιού.
Καλή επιτυχία και πάλι στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τον τελυαταίο καιρό και εμείς πάντα θα ενημερώνουμε για τις εξελίξεις.
Μάλιστα καλούμε και εμείς αν υπάρχει κάποιος από τους αναγνώστες μας που πιθανά έχει φωτογραφικό υλικό από την οποιαδήποτε στιγμή της πορείας του «παλιού» Αρτεμησιακού το οποίο θα μπορούσαμε να πάρουμε ψηφιακά αντίγραφα, ας επικοινωνήσει μαζί μα; είτε στο eviagoal@gmail.com. είτε στο FaceBook.
Να πούμε εδώ ότι φίλος της ομάδας έγραψε και τον πιθανό της ύμνο, τον οποίο και δημοσιεύουμε.

(Η ανακοίνωση που βγήκε λέει ακριβώς: ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΥ 2014, ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/05/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ, ΠΕΥΚΙ, ΑΣΜΗΝΙΟ, ΓΕΡΑΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.)

Μπεκιάρης Χρήστος