Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αρτέμιδες - ΑΑΕ Αγ. Δημητρίου: 1-2

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε την Κυριακή στο γήπεδο της Ιστιαίας μεταξύ της πρώτης Βορειοευώτικης Γυναικείας ομάδας των «Αρτέμιδων» και της «Αθηναϊκής Αθλητικής Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αττικής».
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και αν και οι γηπεδούχοι άξιζε να κερδίσουν, τελικά δεν τα κατάφεραν και έχασαν το τρίποντο «στο παρά δύο».
Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες στο πρώτο μέρος με τις «Αρτέμιδες» να ανοίγουν το σκορ με την Ευλιάτη στο 31΄
Όμως πολύ γρήγορα ήλθε η απάντηση από τα κορίτσια του Αγ. Δημητρίου αφού μόλις τρία λεπτά μετά η Γρυλλάκη βρήκε τα δίχτυα της Δήμου και έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1 – 1. Να σημειώσουμε εδώ πως οι φιλοξενούμενες έχασαν καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 3ο λεπτό όταν η Καστέλη εκτέλεσε απευθείας φάουλ που βρήκε στο κάθετο δοκάρι των «Αρτέμιδων». 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Εύβοιας ανέβασε ρυθμό και έχασε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί. Μάλιστα στο 63΄ είχε και αυτή δοκάρι μετά από σουτ της Αναγνώστου. Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως οι βαθμοί θα μοιράζονταν και στους δυο αντιπάλους, στο 88΄ οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Θανάση Γουρνά όταν μετά από σουτ της Γρυλλάκη, η μπάλα βρήκε σε πρώτο χρόνο το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Δήμου και σε δεύτερο χρόνο κατέληξε στα δίχτυα της με σουτ που εύκολα έκανε η Λούπα αφού η μπάλα βρέθηκε στα πόδια της και έγραψε το 1 – 2.

Αρτέμιδες:
Δήμου, Καπελαρή Ε (69' Γαβριήλ), Βαρβούζου, Τσελίκα, Σταμούλου (75' Στραφιώτη), Παπαδοπούλου, Αναγνώστου, Κυρπισλίδη, Ευλιάτη, Χριστοφορίδου (63' Λαζάρου), Καπελαρή Μ
Α.Ε. Αγ. Δημητρίου Αττικής: 
Ατσελέ, Γρυλλάκη, Περίσιου (83' Λούπα), Καστέλη, Λιάσκου, Παπουλίδου, Νικοπούλου, Λυκούδη, Καπίρη, Ταλάλ, Λυκούδη.


Διαιτητής: Βασίλης Καραταΐδης
Βοηθοί: Δελή – Καρβούνης (και οι τρείς από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Βοιωτίας)

Μπεκιάρης Χρήστος
(Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη μεγάλη φωτογραφια πιο κατω)