Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Κ. Γκαλούφας: Τους έχουμε μάθει και θα δώσουν λόγο.

Διάβασα σ΄ ένα blog με το όνομα κοπρόσκυλο, πουλόσκυλο ή κάπως έτσι ειρωνικά και προσβλητικά σχόλια για την ομάδα μας, τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Σχόλια με υπονοούμενα για τους ανθρώπους της διοίκησης και προσωπικά για μένα. Αυτοί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία σαν φθηνές πόρνες.
Το θέμα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και να ξέρουν πως εκεί θα μιλήσουμε με ονόματα.
Τους έχουμε μάθει και θα δώσουν λόγο. Φυσικά από σήμερα τα ονοματάκια τους θα δοθούν σε όλους τους.....
Ψαχνιώτες, για να ξέρουν ποιοι υπονόμευσαν την ομάδα.
Είναι ανεπιθύμητοι στο γήπεδο των Ψαχνών και αυτό πλέον το γνωρίζει και η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές και η λέσχη φίλων του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Ποιοί είναι λοιπόν αυτοί "οι κύριοι";
Είναι ένας ρουφιάνος δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος ήθελε να διοικήσει και τον δήμο μας, ένας επιπλοποιός γνωστός γλείφτης, αποτυχημένος ποδοσφαιρικός παράγοντας και κατά καιρούς εκπρόσωπος διαφόρων ομάδων, ένας χαρακτηρισμένος κηπουρός κι ένα καραφλό πράγμα το οποίο δεν ξέρω τι κάνει. Τους έχω δει σε κάποιες αθλητικές εκδηλώσεις της ΕΠΣΕ να τρώνε τζάμπα και κάπου κάπου να τους δίνουνε και κανένα εικοσάρικο!!!
Απορώ όμως γιατί τόσο μένος. Τι τους ενοχλεί; Γιατί τους ενοχλεί η πορεία του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ;
Θέλω να τους πω πως οι άντρες γράφουν με το όνομά τους και δεν κρύβονται. Έτσι μάθαμε εμείς εδώ στα Ψαχνά και τώρα που μάθαμε τα ονόματά τους θα τα πούμε.... ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!!!
Αυτά κι αν χρειασθεί θα επανέλθω.
Κώστας Γκαλούφας.