Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Πανηγυρισμοί στην Τριάδα ,σκεπτικισμός στην Ερέτρια. Παντριαδικός - Απ. Ερέτριας : 0 - 0


Σε ένα παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες που κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη ο Παντριαδικός παίζοντας μεθοδικά εγκλώβισε την ομάδα της Ερέτριας και πήρε σημαντικό βαθμό για τον αγώνα που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία. Απο την άλλη πλευρά η ομάδα της Ερέτριας δεν απέδειξε σε καμιά περίπτωση ότι είναι η ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αφού η ουσιαστικότερη ευκαιρία ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όταν ο Τόρα από πλάγια δεξιά πλάσαρε τον Τσάμαρη αλλά ο Κουνής πρόλαβε και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Η γηπεδούχος ομάδα της Τριάδας είχε ευκαιρίες να σκοράρει με τον Κουιμτζίδη στο 14΄΄όταν δέχθηκε κεφαλιά πάσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Σακκής. Στο 28΄ο Μπόκαρης μετά την εκτέλεση κόρνερ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σακκής απέκρουσε εντυπωσιακά.
42΄Ο Κουιμτζίδης μετά από σέντρα του Χασάνδρα Γ σουτάρει πάνω στα σώματα αμυντικών. Στο 70΄πάλι ο Κουιμτζίδης από μεταβίβαση του Χασάνδρα σουτάρει άουτ. Ο κ. Παπακυριάκος με ολιγόλεπτη καθυστέρηση σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες μα προβληματισμένη μόνο την ομάδα της Ερέτριας που απώλεσε δυο βαθμούς και νιώθει καυτή την ανάσα της Αρτάκης που πλησίασε στον πόντο 









Παντριαδικός( Μπρισίμης)
Τσάμαρης, Κουνής, Χασάνδρας Γ, Μπόκαρης, Σταύρου, Σαρρής(Γκρινιάρης), Καραμπέτσος(Καραντάκης), Κατσίκης, Κουιμτζίδης, Γιαννουκάκος, Σκριβάνος(Χασάνδρας Δ)
Απόλλων Ερέτριας(Κουτλούμπασης)
Σακκής, Μπασινάς(Φουρμούζης), Λιατύφης, Βελαέτης, Ψαριανός, Ευγενίου(Ρούσσος)         Παριανός, Μεμάι, Τόρα, Σταματάκος, Μαρινάκης.