Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η Ψυχολογία του Πρωταθλήτη!






Λίγο πριν το τέλος ενός ακόμη Πρωταθλήματος στο Νησί μας καλό θα ήταν να σχολιάσουμε κάτι που ακούγεται ευρέως τώρα προς το τέλος , σχετικά με το ποιος θα παρη το Πρωτάθλημα, με το ποιος το θέλει αλλά δεν μπορεί , και επίσης με το ποιος το μπορεί αλλά δεν το θέλει!!!  Όλα αυτά τα σενάρια  βέβαια λόγω της οικονομικής (κρίσης) και άλλων παραγόντων βασιζόμενων πάνω σε αυτό!

Θα μπω λίγο στην ψυχολογία του επίδοξου Πρωταθλητή η Πρωταθλητών  λέγοντας ότι , ποιος θα πει σε ποιον μην στέφεσαι γιατί δεν μπορούμε, ποιος θα πει σε ποιον( θα πας στην πηγή αλλά νερό όχι!), ποιος θα πει σε ποιον αστο μωρέ εμείς δεν μπορούμε, (οικονομικά παν τα), να το πάρει ο άλλος !!!! Τουλάχιστον στην ψυχολογία του αγωνιζόμενου αυτό δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ!!! δεν το τονίζω αυτό σαν πρώην αθλητής που πάντα ήθελα να ήμουν ο Νικητής (θεμιτά πάντα ) και φυσικά αγωνιζόμενος με ψυχή!!! 


Λοιπόν όλα αυτά είναι σενάρια και προσωπική μου άποψη είναι ότι όποιος στεφτεί Πρωταθλητής θα το θέλει και θα  συνεχίσει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει, αυτό θα κάνει!!! να είστε απόλυτα σίγουροι, τα υπόλοιπα είναι κουβέντες του κάτι (ΝΑ ΛΕΜΕ)!! 

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΝΤΟΓΙΟΡΤΗ που λεει και ο σοφος ΛΑΟς!



                                                         ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ!