Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Αήττητη πρωταθλήτρια η Δόξα: 1-1 μέσα στην Σκεπαστή στο φινάλε του πρωταθληματος



Με ένα εκπληκτικό ρεκόρ ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα στον Βόρειο όμιλο της Α2 κατηγορίας, από την πρωταθλήτρια Δόξα Προκοπίου που στους 26 αγώνες που έδωσε σημείωσε 21 νίκες και 5 ισοπαλίες συγκεντρώνοντας 70 βαθμούς, πετυχαίνοντας 75 γκολ ενώ δέχθηκε 19. Την τελευταία ισοπαλία την σημείωσε στο γήπεδο της Σκεπαστής, όπου η ομώνυμη ομάδα και η Δόξα μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο φινάλε του πρωταθλήματος. Η Σκεπαστή που ολοκλήρωσε κι αυτή το πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 5η θέση σημειώνοντας 13 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 9 ήττες πετυχαίνοντας 59 γκολ ενώ δέχθηκε 37.

Δυνατά μπήκε στο γήπεδο η Σκεπαστή και κατάφερε στο 20' να προηγηθεί στο σκορ με κεραυνό του Αλεξίου έξω από την περιοχή. Μέτα το γκολ που δέχθηκε η Δόξα αντέδρασε ισορρόπησε το παιχνίδι και οκτώ λεπτά αργότερα στο 28' σε μια εκτέλεση κόρνερ από τους φιλοξενούμενους στην προσπάθεια του να διώξει ο σκόρερ του γκολ της Σκεπαστής Αλεξίου σημείωσε αυτογκόλ φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.


Στην επανάληψη η Δόξα ήταν αυτή που μπήκε δυνατά πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 50' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σιγανού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουτσουφλάκης αλλά εντυπωσιακά ο Περόνας απέκρουσε και κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1.















             ΑΟ Σκεπαστής
             Δόξα Προκοπίου
Περόνας
Παμφίλης
Γεωργατζής
Μιχαήλ
Αλεξίου Κ
Πουλιπούλης
Κατσούλης
Μορφούλης Γ
Τσώνης
Ανδρέου Αν
Λάμπρου
Δασκαλόπουλος
Αλεξίου Β
Ανδρέου Σωτ.
Θαλασσινός Ι ( 85' Σταθαρός)
Μορφούλης ( 74' Ριζόπουλος)
Θαλασσινός Θ
Κουτσουφλάκης
Γεωργίου
Σιγανός ( 64' Δημάκος)
Γερογιάννης
Μουρκογιάννης (79' Κανελόπουλος)