Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Βυζάντιο Νέου Πύργου - Ολυμπιακός Λίμνης: 0 - 3. Οι ερυθρόλευκοι έφυγαν με το τρίποντο

Με τρία γκολ έφυγε σήμερα από τον Νέο Πύργο η ομάδα του «Ολυμπιακού Λίμνης» και έτσι μπήκε στην εξάδα των διεκδικητών για άνοδο και άφησε τον «Βουτά» με την... επιθυμία του να εξαφανίζεται την τελευταία στιγμή.
Αν και το «Βυζάντιο» μπήκε στο παιχνίδι δυναμικά και πίεσε την άμυνα του «Ολυμιακού», δεν δημιούργησε εκείνη τη φάση που θα του έδινε το προβάδισμα.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και κατάφεραν τελικά να φέρουν το παιχνίδι στα «νερά» τους και έτσι να φύγουν νικητές και μάλιστα με τρία γκολ. Το πρώτο γκολ ήλθε στο  25΄ με το Μαναρίτσα να βρίσκει την μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ.
Στο 38΄ ήλθε το δεύτερο γκολ με τον Χρυσόπαιδο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μίλο.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 63΄ με τον Χρυσόπαιδο να πλασάρει τον Μακρή και εκείνος να στέλνει την μπάλα στο στόχο.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως σύσσωμη η ομάδα του «Βυζαντίου» δήλωσε μετά το παιχνίδι πως η ομάδα της Λίμνης ήταν καλύτερη και ήταν και η πιο δυνατή ομάδα που πέρασε από τον Νέο Πύργο, όποτε και δίκαια πήρε το αποτέλεσμα.

Βυζάντιο Νέου Πύργου:
Μίλο, Φενερλής, Νικολέρης (68' Κομποθανάσης), Μουργκιόζης (46' Ρούσεβ), Μουσέτης (74' Στολίδης), Βογιατζής, Σταματόπουλος, Χουβαρδάς, Αλεξίου, Σουρίλας, Τριανταφύλλου

Ολυμπιακός Λίμνης:
Παπαδήμος, Καψάλας Α (57' Ευσταθίου), Καταραχιάς, Στέφος, Γερογιάννης (86' Στεφανίδης), Σαράντης, Μαναρίτσας, Αργυρόπαις, Καψάλας Ν, Μακρής, Χρυσόπαιδος (85' Ψαρρός)

Διαιτητής: Κωνστάντιος
Βοηθοί:  Κασομούλης - Τσιφλάκος.

Μπεκιάρης Χρήστος
(κάντε ΚΛΙΚ στη μεγάληφωτογραφία παρακάτω για να δείτε όλο το φωτορεπορτάζ)