Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Άρτεμις και Κόσκινα τα μοιράστηκαν όλα. 1-1 το τελικό σκορ VIDEO

Άρτεμις και Κόσκινα μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο Δημ. Γήπεδο Ν Κούκης του Αυλωναρίου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν στο 4' να ανοίξουν το σκορ με ωραίο γυριστό σουτ του Μαρούλη ο οποίος δέχθηκε μπαλιά στα πλάγια της μικρής περιοχής και άνοιξε το σκορ 1-0. Η συνέχεια ανήκε στα Κόσκινα που είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν πολύ φλύαρα ενώ η Άρτεμις στις τρις επιθέσεις του πρώτου μέρους σημείωσε το γκολ, είχε μια κλασική ευκαιρία με τον Αϊδίνη στο 16' που βρέθηκε τετ-ατέ και πλάσαρε άουτ και στο 34' σε κεφαλιά του Μούντριχα με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Η μοναδική καλή στιγμή για τα Κόσκινα ήταν ένα σουτ του Τσρούμη στο 40' που έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με τα Κόσκινα να πιέζουν και στο 60' έχασαν μεγάλη ευκαιρία σε δυνατό σουτ του Μανδήλη που μπλόκαρε ο Ζαχαριάς. Στο 72' τα Κόσκινα ισοφάρισαν με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κερασίτη από πλάγια με την μπάλα να περνά από σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα 1-1.
                                                  Δείτε το γκολ της ισοφάρισης των Κοσκίνων
 Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο αγώνας έγινε ντέρμπι χωρίς όμως φάσεις εκατέρωθεν με τα Κόσκινα να έχουν την καλύτερη στιγμή στο 83' όταν ο Μανδύλης εξαπέλυσε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και τον Ζαχαριά να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα σώζοντας την Άρτεμις από ήττα.
Άριστη η διαιτησία του κ Μπούρικα και των βοηθώ του κ. Δανιηλίδη και Λαμπρόπουλου.


Αρτεμις Αγ. Γεωργιου  Καντάρης
ΑΟ Κοσκίνων  Θεοδώρου
Ζαχαριάς
Αργύρης
Τσαούσης ( 68' τσαούσης)
Τσαρούμης
Μωραίτης
Δημολιάννης Ι
Κωστάντιος
Ζαχαριάς
Βασιλείου
Δημολιάννης Ταξ
Μαρούλης
Μπουραντάς Β
Μούντριχας Πρ
Μπουραντάς Στ ( 37' Νόνας)
Σούτι
Μανδύλης
Αϊδίνης ( 88' Μούντριχας Δ)
Δημολιάννης Β
Τσιρέκας
Καρακάξης
Μούντριχας
Κερασίτης

>