Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Λήλας Βασιλικού ΑΟ Αυλωναρίου 2-1

Η καλή απόδοση και τα γκολ που πέτυχε ο Λήλας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτά που του έδωσαν την νίκη απέναντι σε ένα Αυλωνάρι που στο δεύτερο μέρος λίγο έλειψε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν στο 24' με πλασέ του Ζαχαριά να ανοίξουν το σκορ 1-0. Στο 36' ο Ντούνας διπλασίασε τα τέρματα για τον Λήλα 2-0, ενώ είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη πλευρά το Αυλωνάρι στο πρώτο ημίχρονο είχε μόνο μια ευκαιρία στο 22' με τον Τσαλιαγκό Γ που βρέθηκε τέτ ατε με τον γκολκίπερ του Λήλα αλλά πλάσαρε από κοντά άουτ. Με το 2-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε , το Αυλανάρι ανασυντάχθηκε και μετά το 60' απείλησε τονΛήλα στο 69' σε κεφαλιά του Τσαλιγκού Β που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, στο 80' ο Μακρής βρέθηκε τετ-ατε αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί το πλασέ που επιχείρησε, ενώ στο 82' ο Βογιατζής μείωσε σε 2-1 με ένα εξαιρετικό πλασέ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Αυλωνάρι πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο. Να σημειωθεί ότι στο 60' μια κεφαλιά απόκρουση του Καραμπίνη μέσα στα καρέ της ομάδας του έσωσε το οριζόντιο δοκάρι από το 3-0΄.Το τελικό σφύριγμα βρήκε νικητή τον Λήλα με 2-1.