Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Footbaal League: Αποχή όλων των ομάδων από τους αγώνες της Κυριακής;;

Σάρκα και… οστά παίρνει η αποχή των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Football League, όπως ανακοινώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου, οι έγγραφες δεσμεύσεις των αρμόδιων θεσμικών φορέων κατέληξαν σε κενό γράμμα, με αποτέλεσμα, για την προάσπιση της αξιοπρέπειας, κανένα μέλος του Συνδέσμου δεν θα πάρει μέρος στους αγώνες της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο.
Μετ’ εμποδίων φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν στη Football League καθώς οι οικονομικές δυσχέρειες που ταλανίζουν ομάδες και παίκτες αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έτσι, σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη (26/3) οι ποδοσφαιριστές των ομάδων σε Νότιο και Βόρειο όμιλο αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στα ματς του προσεχούς σαββατοκύριακου (29-30/3) με τα οποία ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (26η αγωνιστική). Ωστόσο, η κατάσταση είναι πιθανό να εξομαλυνθεί την Παρασκευή (28/3) που συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και δεν αποκλείεται να βρεθεί λύση ώστε να μην ισχύσει η απόφαση των παικτών για αποχή.

Παρά την απόφαση του ΠΣΑΠ για αποχή στα προσεχή ματς της Football League για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου επισημαίνει πως θα παραταχθεί κανονικά για την αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων.
Αναλυτικά αναφέρεται: «Με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να απέχουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League από την 26η αγωνιστική, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι θα παραταχθεί κανονικά στο γήπεδο των Μεγάρων για την αναμέτρηση της με αντίπαλο τον Βύζαντα. Ο ΠΣΑΠ άργησε να θυμηθεί να κάνει απεργία και όλες οι υγιείς ομάδες καλούνται να αποτρέψουν ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο».