Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δυνατός ο ΑΟ Χακίς πήρε ένα βαθμό μέσα στην Αγιά από τους τρεις που δικαιούταν 0-0 με το Δωτιέα


Σε έναν δυνατό αγώνα Χαλκίδα και Δωτιέας Αγιάς έμειναν στην λευκή ισοπαλία 0-0 αν και η ομάδα της Χαλκίδας είχε καλύτερη εμφάνιση και έχασε πιο κλασικές ευκαιρίες να φύγει από την Αγιά με την νίκη.
Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με λίγες φάσεις και τον ΑΟ Χαλκίς στο 4' να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Γκαράνη που δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βαλκάνου.
Μια καλή στιγμή είχαν και οι γηπεδούχοι σε εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Με το 0-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Χαλκίδα είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 62' ο Ναομίδης πλάσαρε ελάχιστα άουτ από καλή θέση. Στο 65' η ευκαιρία του αγώνα για τον ΑΟ Χαλκίς με τον Κωσταντάκα από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει πάνω στην αγκαλιά του Λαμπρόπουλου και να χάνει την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.Ο Δωτιέας απάντησε στην μεγάλη ευκαιρία της Χαλκίδας στο 70' όταν ο Πετρουζέλης εξαπέλυσε δυνατό σουτ αλλά ο Ντουμάνης απέκρουσε εντυπωσιακά. Η συνέχεια και μέχρι το τέλος ήταν παιχνίδι κέντρου και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 0-0.














Δωτιέας Αγιάς   Σωτ. Αντωνίου
ΑΟ Χαλκίς        Παν. Τοκπασίδης
Λαμπρόπουλος
Ντουμάνης
Τσιλούλης ( Ριζούλης)
Πέτσης
Γούτας
Τσατσαρώνης
Τσιανάκας
Καραμπάς
Γκαλίτσιος
Ναομίδης
Πετρουζέλης
Ευσταθίου
Τσατσαλίδης
Τσουπεής (Νικολάου)
Ντακούλας
Βαλκάνος
Βαλαώρας( Χατζηηλιάδης)
Κηρύκος ( Κωσταντάκας)
Τσιρογιάννης (Σιμούλης)
Τσαλμάς ( Σέγκος)
Κατσίκης
Γκαράνης

Αποστολή-ρεπορτάζ Σταύρος Τσούρας