Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

AO Ωρεών – ΑΕ Κηρίνθου : 8 – 2 Στο γήπεδο του Νέου Πύργου σήμερα έβρεχε γκολ !!! VIDEO απο τον αγώνα.

Στο τελευταίο παιχνίδι για την φετινή σεζόν η ομάδα των Ωρεών φιλοξένησε την Κήρινθο σε ένα άνισο παιχνίδι, μιας και οι φιλοξενούμενοι θα λέγαμε πως απλά διεκπεραίωσαν τη σημερινή τους επίσκεψη στην έδρα των Ωρεών. Η φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάστηκε με 11 παίκτες ακριβώς και η υπεροχή της ομάδας του Θανάση Γουρνά ήταν εμφανής και αυτό είναι και κάτι που το αποτέλσμα το δείχνει από μόνο του. Στην κυριολεξία έβρεχε γκολ σήμερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και οι φίλαθλοι χόρτασαν τόσο που φώναζαν αστειευόμενοι «όχι άλλα, όχι άλλα».
Εδώ να επισημάνουμε πως οι Ωρεοί έπαιξαν σήμερα με τρείς «μικρούς» που είναι στην Παίδων Εύβοιας από τους πέντε που είναι στην ομάδα!

Το φιλμ των γκολ – φάσεις του αγώνα

9΄  Ο Ζαχαράκης πραγματοποιεί επίθεση και ανατρέπεται μέσα στη μεγάλη περιοχή. Το πέναλτι αναλαμβάνει να εκτελέσει επιτυχώς ο Ψιλούδης και έτσι ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους (1 – 0)
17΄ Ο Μούστος δίνει πάσα στον Ζαχαράκη που βρίσκεται τετ – α – τετ με τον Παράβαλο, σουτάρει δυνατά αλλά ο πορτιέρο της Κηρίνθου πέφτει και αποκρούει.
19΄ Ο Γεργουσόπουλος βλέπει την κόκκινη κάρτα από τον κ. Βελέντζα μιας και σταμάτησε εσκεμμένα την πορεία της μπάλας με το χέρι του, όταν ο Ζαχαράκης πραγματοποίησε σουτ με στόχο τα δίχτυα του Παράβαλου.
20΄ Ο Μούστος από πολύ κοντά δεν δυσκολεύεται να βρεί για δεύτερη φορά τα δίχτυα της Κηρίνθου ( 2- 0)
25΄ Μετά την εκτέλεση κόρνερ από την Κήρινθο, η μπάλα καταλήγει στον Θωμά που σουτάρει και μειώνει σε 2 – 1, ενώ η μπάλα βρήκε στα πόδια αμυνόμενου.
30΄ Ο Μούστος κάνει πάσα στον Αθανασίου που με κεφαλιά ψάχνει την γωνία του Παράβαλου που πηδάει και διώχνει με τις άκρες των δαχτύλων του σε κόρνερ.
34΄ Ο Ρεσούλη πραγματοποιεί έξυπνο χαλαρό σουτ από πλάγια με τελικό προορισμό της μπάλας τα δίχτυα του Παράβαλου, αλλά πάνω στη γραμμή του τέρατος η άμυνα την έδιωξε και έσωσε την εστία του.
35΄ Ο Δημήτρης Μαυρούτσικος εύκολα τριπλασιάζει τα τέρματα για τους Ωρεούς και γράφει το 3 – 1
37΄ Το ίδιο επαναλαμβάνεται με τον Ζαχαράκη που γράφει το 4 – 1.
43΄ Ο Ρεσούλη δίνει έξυπνα την μπάλα στον Γαλούπη που τρυπάει τα δίχτυα της Κηρίνθου για πέμπτη φορά.
46΄ Με το «καλημέρα» του δεύτερου μέρους ο Αθανασίου δίνει πάσα στον Μούστο που πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του για σήμερα και έγραψε το 6 – 1.
50΄ Ο Πάνος καταφέρνει να μειώσει σε 6 – 2 μετά από πάσα του Γιαννακούλα
62΄ Ο Μούστος παίρνει την κόντρα μετά από πάσα του Μπλέτσα και γράφει το 7 – 2, τριπλασιάζοντας τα σημερινά του τέρματα.
63΄ Ο Ρεσούλη ξεγελά την άμυνα της Κηρίνθου και πετυχαίνει το τελικό 8 – 2.
75΄ Ο Μαυρούτσικος πραγματοποιεί δυνατό σουτ που βγαίνει λίγο άουτ.

ΑΟ Ωρεών
Μαυρούτσικος Δ, Παυλάκης, Ρεσούλη, Γιουκάι, Ψιλούδης (67΄ Αναστασίου), Μαυρούτσικος Γ, Μούστος, Γαλούπης, Ζαχαράκης (46΄ Νικολόπουλος), Αθανασίου

ΑΕ Κηρίνθου
Παράβαλος, Τριανταφύλλου, Μόσχος Α, Μόσχος Ε, Θωμάς, Σταματόπουλος, Κυπράιος, Πάνος, Γεωργουσόπουλος, Βρεττός, Γιαννακούλας

Διαιτητής: Βελέντζας
Βοηθοί: Πριόνα, Αντωνίου

Μπεκιάρης Χρήστος




(κάντε κλικ στη μεγάλη φωτογραφία παρακάτω για να δείτε το φωτορεπορτάζ)