Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Τρικούβερτο γλέντι της "ΑΕΚ Νέου Πύργου" για την πετυχημένη πορεία της και τη λήξη της περιόδου (δείτε VIDEO ...OK!!!!!)

 To κύπελλο στο γλέντι κέρδισε η «ΑΕΚ Νέου Πύργου» που γιόρτασε τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 14 και τον τερματισμό της στην 4η θέση με ένα … τρικούβερτο γλέντι, την Κυριακή το μεσημέρι.
Η μάζωξη πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του παράγοντα της ομάδας Ηλία Ντέντη ο οποίος ανέλαβε και από νωρίς έψησε στη σούβλα κοντοσούβλι, χοντρό και κοτόπουλα ενώ γυναίκες μελών της ομάδας ανέλαβαν τις σαλάτες, πίτες και γενικά τα υπόλοιπα μεζεδάκια του τραπεζιού.
«Μέγας… χορηγός!» της ομάδας σε κρασί, ήταν ο παίκτης της  Χρήστος  Μακαντάσης που κέρναγε του παίκτες από τις νταμιτζάνες απευθείας!!!
Στο χώρο μαζεύτηκαν   όλοι οι παράγοντες της ομάδας, ο προπονητής και βέβαια οι παίκτες. Το κέφι ήταν μεγάλο και οι παίκτες μετά από μια κουραστική αλλά πετυχημένη περίοδο, μετά και την τελευταία τους νίκη το Σάββατο επί της Αιδηψού με 0-1,  σήμερα αγωνίστηκαν σε κάτι όντως πολύ… δυσκολότερο, στην μεζεδο-κατάποση και στην κρασο-μπυροποσία!
Ο αγώνας ήταν δύσκολος αλλά η ομάδα σύσσωμη, με συνεργατικό παιχνίδι τα κατάφερε να τον φέρει σε αίσιο τέλος αργά το απόγευμα.
Μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν το … «τρίο μπελκάντο» που τραγούδησε LIVE μεγάλες επιτυχίες της εποχής αλλά και διαχρονικά τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες και δεχόμενη πανέρια από «γαρύφαλλα» που ευτυχώς το ένα μέλος σκούπισε μόνος τους αρκετές φορές μιας και δεν είχε προβλεφτεί σκούπα για τη δουλειά αυτή.
Ο Στέλιος Καμπάνταης, ο Γιάννης Ντέντης και ο Βασίλης Λυσσέας διασκέδασαν την ομήγυρη με τα τραγούδια τους και ο Στέλιος με τα πειράγματά του και τις πετυχημένες του ατάκες έκαναν την παρέα να κρατά τις κοιλιές τους και με τον τρόπο του βοήθησε στο να μη καταναλωθούν μεγαλύτερες ποσότητες κράσου και μπύρας, μιας και διανύουμε περίοδο κρίσης.
Πάντα επιτυχίες ευχόμαστε την ομάδα του Νέου Πύργου και να συνεχίσει να λειτουργεί σαν οικογένεια.
Του χρόνου σ΄ ανώτερα παιδιά!!!

Μπεκιάρης Χρήστος

Video από τη γιορτή με δηλώσεις παραγόντων και αποσπάσματα από το ξεφάντωμα.



(Δείτε ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ κάνοντας ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία παρακάτω)