Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Φιλότιμη προσπάθεια από τον ΑΟΝ Αρτάκης, αλλά ήττα και αποκλεισμός στο Κιβέρι με 2-0.

Ενημέρωση: Αλέξανδρος Θωμάς
Δεν τα κατάφερε ο ΑΟΝ Αρτάκης στον δεύτερο αγώνα του για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος και στην  επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε  ο Ερμής Κιβερίου καθώς νίκησε με 2-0.Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, με την ομάδα της Αρτάκης να έχει την μεγάλη ευκαιρία με τον Μακαντάση να προηγηθεί στο 23' μια καλή στιγμή με τον Μαστροκώστα στο 42' και να στέκεται καλύτερα από τον Ερμή, ο οποίος μόνο μια φορά απείλησε την εστία του Γκόγκου.
Στο β΄ημίχρονο οι κυπελλούχοι Αργολίδας ήταν πιο αποτελεσματικοί και με δύο γκολ  κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση. Στο 57’ ο Μπεξής έκανε το 1-0 και στο 69’ ο Σαρρής με κεραυνό απ΄30 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 2-0,που είχε και δοκάρι στο 63΄.Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν  και άλλα γκολ στην επανάληψη αν εκμεταλλευόταν τις  ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Παρά τον αποκλεισμό η ομάδα της Αρτάκης αξίζει συγχαρητήρια για την πορεία της στο κύπελλο.
Ερμής Κιβερίου:
Κοζιώτης, Διαμαντής, Δρούγκας, Φίλης, Σελλής, Καζάς, Καλυβόπουλος, Δρούλιας Μπεξής (70’ Αρδάμης), Δημάκος (75’ Βαρβουλέτος ), Σαρρής (83’ Μουζακιώτης)
ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ: 
Γκόγκος, Τσούτης ( 76' Ρούσος), Φωτιάδης (80' Ευσταθίου), Ζαχαριάς (70' Φκούρλας), Καμάρας, Καραλής, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος, Μαστροκώστας, Μακαντάσης, Γκαβάλης.