Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΕΚ Νέου Πύργου – ΑΟ Σκεπαστής: 2 – 1

 Ωραίο παιχνίδι είδαμε στο γήπεδο του Νέου Πύργου όπου η τοπική ομάδα φιλοξένησε αυτή της Σκεπαστής και έφυγε με το τρίποντο και έχοντας πετύχει δυο γκολ.
Και οι δυο ομάδες πίεσαν για να πάρουν το αποτέλεσμα, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι το κατάφεραν μιας και είχαν καλύτερα πατήματα το χόρτο και καλύτερη ανάπτυξη επίθεσης, με πιο πετυχημένη συνεννόηση ανταλλαγής της μπάλας και με ευκαιρίες που δεν κατέληξαν όλες θετικά.
 Ο Στέλιος Καπάνταης ήταν ο πρώτος που έχασε δυο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά δυστυχώς πολύ σύντομα, στο 25΄ συγκεκριμένα,  αναγκάστηκε να βγει από το παιχνίδι μιας και τραυμάτισε το γόνατό του, πιθανά στους συνδέσμους και τους έσω και τους έξω.
Το πρώτο γκολ ήλθε λίγο πριν να λήξει το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, στο 43΄ συγκεκριμένα, όταν ο Γοργομάτης εκτελεί κόρνερ και η μπάλα βρίσκει τον Βασίλη Λυσσέα που την στέλνει στα δίχτυα του Περόνα, γράφοντας το 1 – 0.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος με αλλαγή τακτικής και πιέζοντας συνεχώς την εστία του Τσαίνη. Έτσι   κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56΄ με τον Δημ. Γερογιάννη που αφού υποδέχτηκε πολύ καλή σέντρα του Γεωργίου, με δυνατό σουτ βρήκε τα δίχτυα της ομάδας του Βαγγέλη Μπεκάκου.
Όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και μετά την εκτέλεση της σέντρας, η μπάλα βρέθηκε στον Γορογομάτη που από πλάγια εκτέλεσε σουτ που βρήκε τα δίχτυα του Περόνα για δεύτερη φορά και έτσι έγραψε το τελικό 2 – 1.
 Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πολλαπλασιάσουν το σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν και μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος του αγώνα, τελικά λύγισαν κάτω από την πίεση της «ΑΕΚ Νέου Πύργου».

ΑΕΚ Νέου Πύργου:
Τσαίνης, Ντέντης, Λυσσέας (65΄ Στεφανής), Γιουκάι, Γάτσης , Μαυρίδης, Τριανταφύλλου, Καπάνταης (33΄ Μαρίνοβ), Καραβάς, Γοργομάτης, Στραφιώτης (78΄ Ξυράφης)

ΑΟ Σκεπατής:
Περόνας, Γεωργαντζής Ν, Γεωργίου, Κατσούλης, Τσώνης, Λάμπρου, Αγγελόπουλος, Θαλασσινός Ι, Θαλλασινός (79΄ Γεωργαντζής Κ), Γεωργίου, Γερογιάννης (64΄ Αλεξίου)

Διαιτητής: Θεοδώρου
Βοηθοί: Παυλάτος – Παππάς

Μπεκιάρης Χρήστος
(κάντε ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω για να δείτε το φωτορεπορτάζ)