Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Ματθαίος: ξεκίνησε πρωτοπόρα την εκπαίδευση τερματοφυλάκων στη Βόρεια Εύβοια

Ο Δημήτρης Ματθαίος είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ίσως όμως κάποιοι να μη γνωρίσουν ότι ο Δημήτρης έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου τη δική του «Ακαδημία Τερματοφυλάκων» υπό την αιγίδα της ομάδας του, του «Βυζαντίου Νέου Πύργου».
Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης δουλεύει με τρείς μαθητευόμενους τερματοφύλακες, τον Φώτη, τον Σάκη και τον Γιάννη. Οι δύο από αυτούς είναι στην ομάδα του Δημήτρη και ο τρίτος ανήκει σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας.
Το σημαντικό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι ο Δημήτρης κάνει αυτή την προσπάθεια αφιλοκερδώς, με μόνο στόχο την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου που έχει ανάγκη από τερματοφύλακες, όπως ο ίδιος μας λέει στο Video με τις δηλώσεις του και το οποίο μπορείτε να βρείτε πιο κάτω. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα και όπως δηλώνουν οι μαθητευόμενοι, είδαν πράγματα που ποτέ δεν είχαν φανταστεί και που τους βοηθούν στην εξέλιξή τους. Ο Δημήτρης έχει στόχο την μεταλαμπάδευση των γνώσεων και της εμπειρίας που έχει αποκτήσει παίζοντας χρόνια τώρα στην ιδιαίτερη θέση του τερματοφύλακα.
Η προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Ματθαίος στον τομέα της εξέλιξης των τερματοφυλάκων, είναι μια πρωτοποριακή αλλά και πρωτόγνωρη ενέργεια για την Βόρεια Εύβοια και εμείς αυτό που ευχόμαστε είναι να βρει καλούς δέκτες αλλά και μιμητές και γιατί όχι και συνεχιστές.
Δημήτρη συνέχισε στο ίδιο πνεύμα και να θυμάσαι πάντα αυτό που πιστεύεις: η ζωή δεν είναι μόνο χρήμα αλλά ανιδιοτελής προσφορά και αγάπη για τους νεότερους που είναι το μέλλον όλων μας.

Μπεκιάρης Χρήστος


Video  με τις δηλώσεις του Δημήτρη Ματθαίου
,



Video με στιγμιότυπα από την προπόνηση των τριών τερματοφυλάκων



Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ κάνοντα ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω