Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Σκιαγραφώντας τον σημερινό αντίπαλο του ΑΟΝ Αρτάκης: Ερμή Κιβερίου

Αύριο Τετάρτη στις 3:30 μ.μ ο ΑΟΝ Αρτάκης θα βρεθεί στο Κιβέρι Άργους για να αντιμετωπίσει στο γήπεδο Λέρνας τον Ερμή Κιβερίου. Μια ομάδα της Α1 κατηγορίας Αργολίδας που κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας και τρείς αγωνιστικές πριν το φινάλε του τοπικού πρωταθλήματος έχει και μαθηματικά κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας και ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική. 'Εχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει 69 βαθμούς 12 περισσότερους από τον δεύτερο Αργοναύτη που ακολουθεί με 57 βαθμούς. 
Στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας προκρίθηκε νικώντας τον Ολυμπιακό Αγ, Σταφάνου με 4-1, ένα σκορ που αν και φαίνεται μεγάλο δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, αφού στιγμιαία λάθη του Ολυμπιακού στο Β' μέρος έδωσαν έκταση στο σκορ που μέχρι το 60' ήταν 1-1.
Το Σάββατο είχε την πολυτέλεια να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς του παίκτες εν όψη του αγώνα με την Αρτάκη και παραχώρησε ισοπαλία στον :Αστέρα Δρεπάνου στο γήπεδο Λέρνας με 1-1 για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Βάση των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων φαίνεται ότι ο Ερμής Κιβερίου έχει αμυντικά κενά αφού έχει δεχθεί αρκετά γκολ στο πρωτάθλημα κάτι που θα εκμεταλλευτεί ο ΑΟΝΑ στο αυριανό αγώνα. Θέλει όμως προσοχή στον επιθετικό τομέα γιατί έχει γυρίσει πολλά παιχνίδια στο Β' μέρος . Ο κ Παναγιώτου και οι παίκτες του τα γνωρίζουν αυτά και θα πράξουν ανάλογα. 
Με τις ευχές 'ολης της ποδοσφαιρικής Εύβοιας αύριο το απόγευμα στις 3:30 ο ΑΟΝΑ θα μας φέρει την πρόκριση και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.