Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Νέα αίθουσα αθλητικών δραστηριοτήτων στην πόλη της Ιστιαίας από το «Σύλλογο Αγίου» και τον Δημήτρη Ζουπανιώτη.

Ξεκινάει αύριο ένα νέος χώρος αθλητικών δραστηριοτήτων στην πόλη της Ιστιαίας. Η αίθουσα αυτή θα φιλοξενήσει δραστηριότητες όπως αερόπμπικ, πιλάτες, ζούμπα και crossfit και θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του «Συλλόγου Αγίου» ενώ υπεύθυνος θα είναι ο Δημήτρης Ζουπανιώτης.
Ο Δημήτρης είναι γνωστός στην περιοχή της Ιστιαίας – Αιδηψού μιας και είναι αυτός που διατηρεί με τον συνεργάτη του Παύλο Φαράντο την «Ακαδημία ποδοσφαίρου Αγίου» με πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.

Να τονίσουμε εδώ πως στο χώρο των αθλητικών δραστηριοτήτων θα μπορούν να γυμνάζονται τα μέλη του Συλλόγου και να συμπληρώσουμε ότι ο Δημήτρης Ζουπανιώτης στο χώρο αυτό θα πραγματοποιεί και αναλύσεις αξιολόγησης σώματος δηλαδή  μετρήσεις που αφορούν στο ποσοστό λίπους, σπλαχνικού λίπους, οστών , μυϊκής μάζας, νερού, μεταβολισμού και φυσικής κατάστασης. Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στη Βόρεια Εύβοια και μάλιστα δωρεάν.
Η αίθουσα των αθλητικών δραστηριοτήτων φιλοξενείται στην Ιστιαία επί της οδού Σαχτούρη 4 (πρώην Ζαλάβρα) και τα επίσημα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα.
Εμείς να ευχηθούμε καλή πρόοδο στις εργασίες του Συλλόγου και πάντα να γίνονται τέτοιες πρωτοποριακές κινήσεις που ανεβάζουν το επίπεδο της περιοχής μας.

Μπεκιάρης Χρήστος