Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

η Καυτή Λίμνη 65-59 τον γ.α.σ.Νέας Αρτάκης

   Την 4η και σπουδαιότερη νίκη του στο πρωτάθλημα Γ'ε.σ.κ.α.σ.ε. πέτυχε χτες το απόγευμα στο κατάμεστο γιά τέταρτη συνεχόμενη φορά κλειστό γήπεδο Μαντουδίου, ο ηλικίας μόλις τριών μηνών και κάτι, α.γ.σ.Λίμνης απέναντι στον πολύ καλό γ.α.σ.Νέας Αρτάκης με σκορ 65-59.Η νίκη αυτή φέρνει τούς λιμνιώτες πολύ κοντά στούς αγώνες μπαραζ γιά την άνοδο στην Β'κατηγορία της Εύβοιας.Αυτό βέβαια θα οριστικοποιηθεί στην επόμενη αγωνιστική,αλά κατά τα φαινόμενα η ομάδα της Λίμνης θα είναι σ'αυτές πού θα μπούν στη διαδικασία των μπαραζ.
   Οι λιμνιώτες, ξεκίνησαν το παιχνίδι αποφασισμένοι να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και προηγήθηκαν στο σκορ μέχρι και με 16 πόντους στη αρχή της 2ης περιόδου, βρίσκοντας το δρόμο για το αντίπαλο καλάθι, ήτε με σουτ 3πόντων ,ήτε με αιφνιδιασμό, ήτε μέσα από την αντίπαλη ρακέτα.Έτσι η ανάπαυλα του ημιχρόνου τους βρήκε προηγούμενους με11 πόντους, 33-22.
   Στην 3η περίοδο το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τη Λίμνη να προηγείται στο σκορ και την
Αρτάκη να έπεται, χώρις να μπορεί να κατεβάσει τη διαφορά κάτω από τους 10 πόντους.Η κόρνα της γραμματείας για τη λήξη της 3ης περιόδου βρήκε τον α.γ.σ.Λίμνης να είναι μπροστά με 12π,49-37.
   Με το ξεκίνημα της 4ης περιόδου όμως τα πράγματα άλλαξαν γιά τούς γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και έδωσαν την ευκαιρία στούς αντιπάλους τους να αντεπιτεθούν  και να μειώσουν τη διαφορά ακόμα και στους 5πόντους,δύο περίπου λεπτα πρίν λήξει ο αγώνας.Τελικά μετά από πολλά λάθη απ'όλους τους εμπλεκόμενους,ομάδες,διαιτητές,γραμματεία
το ματς τελείωσε με σκορ 65-59,μία διαφορά πού δίνει ένα σχετικό πλεονέκτημα στην ομάδα της Λίμνης γιά την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα.
   Να σημειωθεί εδώ, πως λίγο έλειψε οι δύο διαιτητές να εξελιχθούν σε αρνητικούς πρωταγωνιστές,
με τα πολλά λάθη πού έκαναν και απο τις δύο πλευρές(περισσότερα παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι,οχι άδικα)και να ''χαλάσουν'' ένα κατα τα άλλα ωραίο παιχνίδι και απο τις δύο ομαδες.
ΛΙΜΝΗ:Φαφούτης2,Φώτου20,Σταματίου13,Θαλασσινός7,Γιάνναρος,Γεωργίου,Λειβαδιάς6,
               Αγγελής9,Βιολίδης,Χρυσάνθης,Αγγελόπουλος8,Τριανταφύλλου.ΠΡΟΠ/ΤΗΣ:Καταραχιάς
Ν.ΑΡΤΑΚΗ γ.α.σ:Παπαδ/λοςΒ8,Κιούσης,Τζεμάϊλας,Αναγωστίδης15,Πουρίδης6,Αναγνωστ/λος,
                             Οικονόμου,Παπαδ/λος Γ3,Σορόβος2,Στεφανίδης Α10,Στεφανίδης Ν15,Καπίνιας.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Στεφανίδης Δ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Χαϊνά Α - Μασλατζίδης Ι.

                            


>