Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Καταγγελία Παναιγιάλειου! Άμεση απάντηση από τον Φωστήρα


Καταγγελία σε FootballLeague και ΕΠΟ έκανε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος, έτσι ώστε να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και να επωφεληθεί του προβλήματος με την ενημερότητα του Φωστήρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στη χθεσινή (31/03) εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, ο Φωστήρας φέρεται να έχει πλαστή φορολογική ενημερότητα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τη συμμετοχή του «Φονέα» στα πλέι οφ και στον Παναιγιάλειο δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Άμεσα κατατέθηκε η ένσταση έτσι ώστε να μπλοκαριστεί η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και να επωφεληθεί η ομάδα του Αιγίου από τις όποιες εξελίξεις.

Αν προχωρήσει το θέμα, τότε θα πρέπει να γίνει δικαστική έρευνα για το ζήτημα της ενημερότητας του Φωστήρα. Για να συμβεί, όμως, αυτός, θα πρέπει να μπλοκάρει η διεξαγωγή των πλέι οφ, στα οποία θα είναι άγνωστο το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν!

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Φωστήρα δια του Αντιπρο΄πεδρου του κ Σβαρνόπουλου ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

Τα χαρτιά της ομάδας του Ταύρου είναι όλα νόμιμα επισημαίνει κατηγορηματικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ

Με αφορμή τα όσα ακούγονται περί πλαστής ενημερότητας οι ιθύνοντες του Φωστήρα αποφάσισαν να κινηθούν νομικά όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Θωμάς Σβαρνόπουλος. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ταύρου τόνισε πως όλα τα χαρτιά της ΠΑΕ είναι νόμιμα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από την είσοδο του Φωστήρα στα πλέι οο.

«Τα χαρτιά μας είναι όλα νόμμα. Aπό τη στιγμή που από ΤΑΠ γίναμε ΠΑΕ, πήραμε την ενημερότητα και βγάλαμε τα δελτία μας. Πρέπει να αποδείξουν με στοιχεία όσα λένε. Ίσως απογοητεύτηκαν γιατί ο Φωστήρας τερμάτισε ψηλά στη βαθμολογία. Γι' αυτό θα κινηθούμε νομικά σε βάρος εκείνων που διαρρέουν αυτά τα ψεύδη. Ο Φωστήρας χάλασε κάποιων τη... δουλειά με το αγωνιστικό του πρόσωπο. Δεν έχουμε στήσει ματς, δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν, και ο κύριος Βαντεκέρχοφ και εγώ. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει με το όνομα του Φωστήρα και να χαλάσει την εκπληκτική δουλειά που γίνεται. Από τον Σεπτέμβριο έχουμε κανονικά ενημερότητα.

Πηγή onsports