Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Για «αλλοίωση αποτελέσματος» μιλάει η «Ακαδημία Ιστιαίας»

Είχαμε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της «Ακαδημίας Ιστιαίας» Δημήτρη Βούλγαρη ο οποίος και μας έκανε δήλωση για το σημερινό παιχνίδι της ομάδας με το Πήλι και από το οποίο έφυγε με ήττα 2 – 1.
Ο κ. Βούλγαρης λοιπόν μας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Διαμαρτυρόμαστε σαν ομάδα από τη σημερινή διαιτησία του κ. Ρουμπή. Μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, μιας και ο διαιτητής έπεσε σε συνεχόμενα λάθη. 
Θα αναφέρω για παράδειγμα την ακύρωση γκολ που πέτυχε η Ακαδημία με τον Αχιλλέα Δαρζέντα, αλλά και για το επιλεκτικό σφύριγμα των φάσεων του παιχνιδιού. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και ο κ.Ρουμπής για παράδειγμα δεν μας έδωσε φάουλ που έγινε επί του Κρυσταλλόγιαννη, δεν έκανε ούτε μια παρατήρηση για τη συγκεκριμένη φάση. 
Ο παίκτης μας όμως, ο Κρυσταλλόγιαννης, πήγε με σοβαρό τραυματισμό στο Νοσκομείο Χαλκίδας. 
Η «Ακαδημία Ιστιαίας» έχει περάσει από τις κατηγορίες της Εύβοιας και έχει αφήσει παντού το στίγμα της. Στο παρελθόν μάλιστα έχει τιμηθεί (όχι μόνο μια φορά) με το βραβείο ήθους, μιας και οι παίκτες μας δεν είχαν πάρει καμιά κόκκινη κάρτα. 
Η «Ακαδημία Ιστιαίας» δεν έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε σε αντίπαλη ομάδα, ούτε σε διαιτητή. Αυτή η διαχρονική μας στάση όμως, τελικά φαίνεται πως εκλαμβάνεται από κάποιους σαν αδυναμία.
Θεωρούμε ότι η σημερινή διαιτησία του κ. Ρουμπή ήταν επικίνδυνη και μάλιστα απέναντι σε παίκτες που δεν είναι επαγγελματίες. Είναι μεροκαματιαρήδες που αύριο θα πάνε στη δουλειά τους και δεν πληρώνονται από τη συμμετοχή τους στον αγώνα, ενώ εκείνος πληρώνεται κανονικά. 

Διαμαρτυρόμαστε πολύ έντονα για αυτή την κακή διαιτησία και την αλλοίωση του σημερινού αποτελέσματος».

ρεπορτάζ Μπεκιάρης Χρήστος