Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ για την παραίτηση Πολύδωρα Δημητρίου

Την παράιτησή του υπέβαλε χτες το μέλος του ΔΣ της «Ακαδημίας Ιστιαίας» Πολύδωρος Δημητρίου, λίγη ώρα μετά την ήττα της ομάδας από τον «ΑΟ Αιδηψού».
Ο κ. Δημητρίου σήκωσε και ανακοίνωση στο internet λέγοντας πως: ευχαριστεί το ΔΣ για την συνεργασία που είχαν και εύχεται καλή τύχη σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Πολύδωρα Δημητρίου, που μας επιβεβαίωσε το γεγονός και μας είπε πως οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτηση  είναι προσωπικοί και δεν θέλησε να κάνει καμιά  άλλη δήλωση.
Πριν λίγη ώρα μιλήσαμε με το ΔΣ της ομάδας, το οποίο μόλις είχε εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα, την οποία και παραθέτουμε αυτούσια και αποκλειστικά:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΔΣ του  Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Ιστιαίας – Ακαδημία, συνεδρίασε για να εξετάσει το θέμα της παραίτησης του μέλους του Πολύδωρα Δημητητρίου.
Ανακοινώνουμε ότι αποφασίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ, πως δεν κάνει δεκτή την παραίτησή του η οποία είναι αποτέλεσμα πρωτίστως φόρτισης του εν λόγω μέλους, το οποίο χαίρει της εκτίμησης όλων των μελών του ΔΣ, καθώς και όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Συλλόγου.
Ο Πολύδωρας Δημητρίου ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι συνδετικός κρίκος της ομάδας, η ψυχή και η σημαία του Συλλόγου.
Για εμάς στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Ιστιαίας – Ακαδημία, οι σημαίες δεν υποστέλλονται, δεν παραδίδονται.
Συνεχίζουμε όπως αρχίσαμε
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Το ΔΣ του ΠΣ Ιστιαίας – Ακαδημία»

Μπεκιάρης Χρήστος