Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Με "φωτοβολίδα" του Κάρο


Ένα γκολ που σημειώθηκε στο 12' απο τον Κάρο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο Δημ Γήπεδο Χαλκίδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλων Ερέτριας που έληξε με νικητή τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Δυνατό και μοιρασμένο ξεκίνησε το πρώτο μέρος  με τους γηπεδούχους να αιφνιδιάζουν τον Απόλλωνα όταν με εξαιρετικό σουτ ο Κάρο έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0.

Με ποιότητα και δύναμη συνεχίστηκε ο αγώνας με τις δύο ομάδες να θέλουν να παίξουν καλύτερα, αλλά ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν αφησε τις δύο ομάδες να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν, ενώ στο 18 η Ερέτρια είχε δοκάρι με τον Μεμάϊ.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο 15λεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό έχασε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ αλλά δεν κατάφεραν οι "ερυθρόλευκοι" να σκοράρουν ξανά

Οι συνθέσεις:


Ολυμπιακός Χ. (Ιωαννίδης-Τσιμηχόδημος): Γκόγκος, Μεταξάς, Αγγελάτος (60' Τζαβράς), Τσολάκος, Μουσάϊ, Κάρο, Σκριβάνος (83' Δάσκος), Μαστροκώστας, Ευσταθίου (90' Τσακουλής), Σκριβάνος, Παπαδέδες.


Απόλλωνας Ερ. (Τοκπασίδης): Μητακίδης, Κούτρας (26' Αγραφιώτης), Λιατίφης, Βελαέτης, Πεππές, Ευγενίου, Μεμάϊ, Ρωμανός(70' Ρούσσος), Τόρα, Παριανός, Μώρος.
Ακούστε τι μας είπε ο Β Τσιμιχόδημος για τον αγώνα