Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Βασίλης Μπρατσιάκος: “Δεν χάθηκε ο κόσμος”

Η ομάδα της Κύμης γνώρισε απρόσμενη ήττα από το Μαρούσι με 81-77 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Ομίλου του Νότου της Β’ Εθνικής. Μια ήττα η οποία της έσπασε το αήττητο σερί που κρατούσε η ομάδα της Εύβοιας μέχρι και την 8η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του κ. Μπρατσιάκου κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ώστε να φτάσει στον στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2. Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας, μίλησε στο EviaGoal για το πώς αποδέχτηκε η Κύμη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από το Μαρούσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Όπως έχω πει και στις προηγούμενες συνεντεύξεις το εφετινό πρωτάθλημα είναι ένας “πόλεμος του δρόμου“. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο καθώς όλες οι ομάδες έχουν αρκετά αξιόλογα ροστερ και πρέπει να τις υπολογίζουμε.

Δεν περιμέναμε ότι το Μαρούσι θα ήταν εύκολος αντίπαλος. Γνωρίζαμε φυσικά ότι και μετά τον ερχομό του νέου προπονητή θα άλλαζε η ψυχολογία της ομάδας και ότι η έχει αρκετά αξιόλογους παίκτες όπως είναι ο Γιαννουλάκος, ο Κουπίδης, ο Μίχαλος κ.α.

Σίγουρα είναι μια ήττα εκτός προγράμματος αλλά μας έκανε να χαμηλώσουμε λίγο τον πήχη, να σκύψουμε το κεφάλι, να κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για επόμενο παιχνίδι με τον Χολαργό. Δεν χάθηκε και ο κόσμος με την ήττα, αλλά και ούτε είχαμε κάνει κάτι με το 8-0.