Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Περιστατικό ανθρωπιάς απο διαιτητές και παίκτες ομάδων στην Βόρεια Εύβοια

Κυριακή πρωί και ο Πήτερ Χουβαρδάς (παίκτης του Βυζαντίου Νέου Πύργου) μαζί με τον φροντιστή της ομάδας Χάρη Κουλοχέρη, φεύγουν για να πάρουν τον τερματοφύλακα Φώτη από την Στροφιλιά, για το παιχνίδι που είχαν με τον «Ευβοϊκό Γουβών».
 Η ώρα ήταν γύρω στις 10.00 το πρωί και μόλις έβγαιναν από την Στροφιλιά, είδαν κάτι που τους συγκλόνισε: ένας άνθρωπος ξαπλωμένος με το κεφάλι στην άσφαλτο και το σώμα του ανθρώου ξαπλωμένο στο χώμα του χωραφιού. Αμέσως σταμάτησαν και είδαν τον άνθρωπο αναίσθητο,   από το κεφάλι του έβγαινε αίμα, ενώ υπήρχαν στο στόμα του αφροί. Ήταν ηλικίας περί τα 65 χρόνια, αναίσθητος χωρίς καμιά επικοινωνία και από ότι κατάλαβαν, είχε πέσει από μια ελιά και είχε συρθεί για κάποια μέτρα από το παρακείμενο περιβόλι μέχρι τον δρόμο.
Αμέσως ο Πήτερ Χουβαρδάς πήρε τηλέφωνο στον Χρήστο Κεραμιώτη, τον Πρόεδρο της Αγίας Άννας και από κοινού προσπάθησαν και επικοινώνησαν και με την αστυνομία και με το ΚΥ Μαντουδίου, από όπου και έμαθαν πως δεν υπήρχε εκεί ασθενοφόρο και πως θα ερχόταν από την Ιστιαία.
Σε λίγα λεπτά σταμάτησε διερχόμενο όχημα με το οποίο μετακινούνταν οι διαιτητές Γιώργος Κασομούλης με τους βοηθούς Χατζηκαμαγιάννη και Δάλλα. Αμέσως και αυτοί κατέβηκαν προς βοήθεια και ο κ. Κασομούλης αδιαφορώντας για την καθυστέρηση που θα είχαν στο παιχνίδι που πήγαιναν (Αρτεμησιακός – Ερμής Ροβιών) ξεκίνησε αμέσως τα τηλέφωνα για να έλθει βοήθεια αλλά και να βρεθούν συγγενείς του άτυχο άνδρα. Περί τα τρία τέταρτα  όμως δεν φάνηκε κανείς, με τον άνθρωπο να βρίσκεται κάτω χωρίς αισθήσεις.
Ο κ. Κασομούλης πήρε τηλέφωνο και τον διαιτητή του αγώνα "Ευβοικού Γουβών – Βυζαντίου Νέου Πύργου" μιας και οι άνθρωποι της ομάδας θα καθυστερούσαν και αυτοί και είχαν μαζί τους τα δελτία των παικτών και τις εμφανίσεις της ομάδας.
Τελικά ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Χαλκίδας και απο εκει στην Αθήνα.
Επικοινωνήσαμε με τον κ. Χρήστο Κεραμιώτη και μας πληροφόρησε πως ο άνθρωπος είναι  κάτοικος της Αγίας Άννας και τελικά πήγε σε νοσοκομείο των Αθηνών με δύο σπασίματα, ένα στον αυχένα και ένα στην κλείδα, μιας και έπεσε δυο συνεχόμενες φορές. Η υγεία του είναι σε καλύτερο επίπεδο (αν εξαιρέσουμε τα σπασίματα) και έχει ήδη επαφή με το περιβάλλον.
ΥΓ: το περιστατικό μας περιέγραψε σήμερα ο Πήτερ Χουβαρδάς. Σήμερα επίσης επικοινωνήσαμε και με τον κ. Κεραμιώτη

Μπεκιάρης Χρήστος