Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

"Γκολ" και φύγαμε για... "ημιτελικό"

Το απευθείας φάουλ του Γ. Παπίλα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ελλήσποντο και την Δροσιά, ήταν αυτό που έστειλε την ομάδα της Λαμψάκου στον "έβδομο ουρανό" και εν συνεχεία στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της προημιτελική φάσης του Κυπέλλου Ευβοίας Ελλήσποντος και Δροσιά μονομάχησαν για μια θέση στους "4" καλύτερους της Εύβοιας.

Το ματς



Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου με την ομάδα του Ελλησπόντου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να κάνει κάτι ουσιώδες και με την Δροσιά να προβάλει αντίσταση. Με κινήσεις τακτικής και απο τις δυο ομάδες με μοναδικό σκοπό να κρατηθεί το "μηδέν". Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι καμία απο τις δύο ομάδες, μέχρι το 84ο λεπτό που έκανε την πρώτη της αλλαγή στο παιχνίδι ο Ελλήσποντος, δεν είχαν γίνει αλλαγές.

Μέτρια αναμέτρηση χωρίς σχεδόν καμία φάση εκατέρωθεν. Το πρώτο σουτ στο μάτς, σημειώθηκε στο 25' απο πλευράς Ελλησπόντου, όταν ο Βλάχος λίγο έξω απο την περιοχή έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ και δυο λεπτά αργότερα στο 27 είχαμε την ίσως πιο σημαντική ευκαιρία του παιχνιδιού (πλην του γκολ) όταν ο Τζήμας έπιασε ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντούμανης

Στην επανάληψη είχαμε αλλαγή ρόλων. Η Δροσιά ήταν πιο δημιουργική αλλά χωρίς να τρομάζει τον αντίπαλο.

Το Γκολ ήρθε δευτερόλεπτα πρίν τη λήξη του παιχνιδιού κι ενώ όλα έδειχναν οτι η αναμέτρηση θα πάει στην παράταση, η ομάδα του Ελλησπόντου σε μια απο τις τελευταίες της  αντεπιθέσεις κερδίζει ένα φάουλ λίγα μέτρα έξω απο την περιοχή.

Το εκτέλεσε απευθείας ο Γ. Παπίλας και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ντουμάνη στέλνοντας τον Ελλήσποντο στους "4" του Κυπέλλου Ευβοίας.

Οι συνθέσεις


Ελλήσποντος (Α. Μαστραγγελής): Σαλεμής, Κυπιώτης, Βλάχος, Κολιόπουλος (84' Ντουλελάρι), Θωμόπουλος, Παπίλας, Νικολάου, Τζήμας Στρατής, Οικονόμου.

Δροσιά (Δ. Αντωνόπουλος): Ντουμάνης, Τσούτης, Ρίτσα, Κυπιώτης, Τσούτης, Κατσικάρος, Σπυρόπουλος, Σαλεμ, Παναγιωτάκος, Αντωνόπουλος, Λίφο.

>