Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση ΕΠΣΕ με τη Δημοτική Αρχή Μαντουδίου -Λίμνης - Αγίας Αννας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓ.ΑΝΝΑΣ

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ στα πλαίσια της συνεργασίας και προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα που ανέκυψε σχετικά με τις άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓ. ΑΝΝΑΣ, πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο , τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 05.12.2014 και ώρα 17.00 .
Η ΄Ενωση εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ.ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , τον Γεν. Γραμματέα κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΙΣΧΙΝΑ και το μέλος του Δ. Σ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΑΦΑΚΗ .
Σε μία εκτενή συζήτηση παρουσία αντιπροσώπων και των 14 σωματείων της περιοχής, οι εκπρόσωποι του Δήμου διαβεβαίωσαν, ότι θα επισπεύσουν τις διαδικασίες προκειμένου τα γήπεδα που ανήκουν στην κυριότητα του δήμου τους, να αποκτήσουν άδεια λειτουργίας , ώστε να χορηγείται η άδεια διεξαγωγής των αγώνων από την οικεία περιφέρεια και η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, να γίνεται χωρίς προβλήματα.
Από την πλευρά της η Ένωση δια των εκπροσώπων της, ευχαρίστησε το δήμαρχο και τους συνεργάτες του , για τη θετική ανταπόκριση και τις ενέργειές τους να δοθεί λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε σχετικά με την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή.